Hvordan finne Biggoron i "The Legend of Zelda: Ocarina of Time"

February 21

"The Legend of Zelda: Ocarina of Time" har flere sideoppdrag som har lite å gjøre med hovedhistorien til å redde prinsessen. En av disse oppdrag innebærer overbevise en gigantisk representant av løpet av rock skapninger kalt Gorons å få deg et sverd. Biggoron er villig til å lage mektigste sverd i spillet for deg, men bare etter en lang rekke sideoppdrag som kulminerte i din gir Biggoron øyedråper. Du må finne Biggoron før han kan hjelpe deg.

Instruksjoner

• Spille gjennom spillet før du lærer Ocarina sangen "Bolero av ild." Du vil spille som voksen versjon av kobling av dette punktet. Spille "Bolero of Fire" på din Ocarina transporteres umiddelbart i død Mountain krateret.

• Utstyre din rød brann Dress å beskytte deg mot varmen i krateret, ellers vil du ha litt og førti fem sekunder å forlate krateret før du tar varmeskade. Gå til venstre og bruk din hookshot for å krysse et gap i tre broen. Gå til venstre igjen og over en annen broen.

• Hoppe over en liten avstand og klatre en stige opp. Ta til høyre og går opp trappen for å avslutte Death Mountain krateret. Gå til venstre som du avslutter krateret og Fortsett å gå fram steinen. Biggoron vil stå opp og hilse på deg når du kommer nær nok til ham.

Tips og advarsler

  • Du kan også klatre død fjellet fra foten av fjellet Kakariko Village, men teleportere deg umiddelbart til toppen av fjellet, vil spare tid.