Fordelene med Ghost Pokemon

November 23

De som kjenner spøkelse Pokemon finner dem mystiske og vanskelig å forstå. Ghosts er blant den mest teknisk typer Pokemon, og for å bruke dem effektivt i kamp, trener må lære å håndtere sine evner. Ghost Pokemon har noen svakheter, men balansert av flere typer styrker og overraskende kraftig trekk.

Super-effektiv angrep

Ghost angrep er bare super effektiv mot to Pokemon typer, men i de fleste kamper, dette gjør ikke noe som du kanskje tror. Ghost trekk er naturlig kraftige og gjøre store mengder skade til nesten alle Pokemon, om flyttingen er betraktet som fortreffelig effektiv mot denne typen eller ikke. Ghost trekk er super effektiv mot psykiske Pokemon som inkluderer Mew og Deoxys. Merkelig, ghost angrep er også super effektiv mot andre spøkelser.

Defensiv fordeler

Ghost Pokemon fokusere mer på spesielle forsvar enn de gjør på fysiske forsvar, så et kraftig elementær angrep, inkludert Thunder eller is stråle, er vanligvis nok til å beseire dem. Heldigvis har spøkelse Pokemon fire defensive fordeler i kamp. De er helt immune kampene og normal-type flytter. Hvis en motspiller bruker slikt trekk mot et spøkelse Pokemon, mister han sin tur, gir deg overtaket. Dessverre vanlig-type Pokemon er også immune mot ghost angrep. Feil og giften angrep er stort sett ineffektiv mot spøkelser.

Ghost trekk

Ghost Pokemon ansette slu og lureri i kamp, bruker trekk som forvirre og disorient fiender. For eksempel kan et spøkelse Pokemon sette en fiende av søvn, forårsaker det å miste flere svinger. Det kan bruke mareritt, et trekk som forårsaker offeret å miste 25 prosent av sin maksimal helse for hver tur det fortsatt sover. Et listig trekk er skjebne bånd. Når den brukes, hvis brukeren faints, faints sin motstander automatisk, også. Ekstremt kraftig skygge Force farten lar et spøkelse unngå alle skade under den første svingen. I den andre tur slipper ghost et dødelig slag på fienden.

Spøkelse evner

Alle Ghost Pokemon har ulike evner som er aktive på alle tider under kamp. For eksempel, reduseres press evne PP av motstanderens trekk, noe som betyr at de kan bruke som beveger færre ganger. Mange har ghost the Levitate evne, som gjengir dem immun til bakken-type trekk. Når en motspiller bruker et beskyttende trekk, som lys skjerm eller reflektere, negerer et spøkelse Pokemon Infiltrator evne helt effekten av flyttingen.

Fremtredende Ghost Pokemon

Kanskje den mektigste ånd Pokemon er Giratina, som er halvt spøkelse og halv dragon, illevarslende utseende er skremmende i kamp. Tre av den opprinnelige ånd Pokemon, Haunter, Gengar og uhyggelig, er fortsatt godt kjent og ettertraktet av trenere i dag. Spirtomb, en sjelden halv spøkelse, halv mørk-type, har så få svakheter som det er nesten garantert å vinne en kamp. Ghost-type Froslass er også halvparten is-type, og det gir imponerende kraft trekk som Blizzard og Aurora bjelken i kamp.