Hvordan få en nederlandsk Doe å produsere melk

October 11

Hvordan få en nederlandsk Doe å produsere melk

Nederlandske doe er en kvinnelig nederlandsk kanin, populær som pet og også dyrket på gårdsbruk for kjøttproduksjon. Det er ikke, til tross for navnet, opprinnelige til Nederland, men faktisk kommer fra Belgia. Det er et pattedyr, og derfor produserer melk for unge. Det er naturlige måter å øke melk produksjon gjør.

Instruksjoner

Økende amming i nederlandsk gjør

• Har nederlandsk er betjent (bred) på ca 85% forfall, når de er ca 18 uker gamle. Dette er en optimal tid å sikre en sunn gravid doe, samt en sunn søppel. Hvis avl for kjøtt, kan høy produksjon oppnås ved avl på 18 uker, og umiddelbart etter fødselen av en søppel.

• Feed gravid nederlandske doe en helt naturlig feed med en høy karbohydratholdige innhold. Gjør løs alfalfa tilgjengelig og legge borage blader som en snack er sagt å øke melk produksjon i ammende gjør.

• Amming topper på ca 20 dager etter doe føder. Nederlandske doe fortsetter å produsere melk som dier foregår. Når babyer stoppe dier, opphører melk produksjon. I Die perioden, lage mat tilgjengelig "fritt valg," som er, holde maten fat full og alfalfa tilgjengelig i antallet for doe å bite på når hun vil. Hennes ernæringsmessige behov er høyest dier perioden.

• Hvis en nederlandsk doe ikke produserer noe melk eller ikke nok til å mate babyer, en veterinær kan velge å gi henne et skudd av prolaktin, en melk-å produsering hormon naturlig finnes i pattedyr.

Tips og advarsler

  • Snakk med din veterinær eller en anerkjente kanin oppdretter ytterligere tips om omsorg for og oppdrett en nederlandsk doe. Gjør kontakter med lokale rase grupper, og dele råd.