Hvordan å stoppe en vindmølle fra knirkende

June 9

Hvordan å stoppe en vindmølle fra knirkende

En knirkende vindmølle er et sikkert tegn på at to eller flere deler er gni sammen. Lyden er irriterende, men det betyr også at vindmøllen ikke fungerer på maksimal effektivitet. En feil drift vindmølle reduserer verdien av investeringen og kan sende stress gjennom strukturen som fører til skade eller skjule.

Instruksjoner

• Diagnostisere hvor PIP kommer fra. Lytt nøye til alle deler. Prøv å finne om PIP kommer fra basen eller vindmølle mekanismen.

• Behandle tåler trykket i bunnen trekke til alle skruer eller kobler ledd, erstatte spent struts og forsterke den vindmølle footings med tilleggsvekter eller betong.

• Sjekk for gnir aksel eller brems disken. Løsne og justere bremsekloss for å hindre videre gni. Sjekk for deformasjon av aksel eller disk. Fjern disse delene og prøv å bøye dem rett. Dette er vanskelig, og delene kan kreve erstatning.

• Smør alle delene i vindmølle mekanismen med silikon smøremiddel spray. Enkelte vindmøller har et tilfelle av kulelager som omgir akselen. Åpne denne saken; vask og avfette alle lagrene. Erstatte en sprakk kulelager. Tillate lagrene å tørke, og deretter smøre dem og reassemble saken.

• Merk av for utstyr. Forskjellige vindmøller har forskjellige former, typer og stilarter av tannhjul. Etter en enkel forskyvning. Endre spenningen i girene, eller flytte girene venstre eller høyre for å justere dem.