Hvordan bli med VIM i "Jade dynastiet"

November 8

Vim anses å være den mektigste av alle de onde fraksjonene i spillet "Jade dynastiet." Vim regnes som spillets tanking klasse (jagerfly som bruker sine angrep sammen med andre evner for å holde et monster oppmerksomhet på dem og fra andre tegn). Ulempen med å bli en Vim er at Vim medlemmer flytte saktere enn medlemmer av andre fraksjoner og begrenset i sin evne til å utføre varierte angrep. Bli med denne fraksjonen ett krav må oppfylles og en quest du må fullføre.

Instruksjoner

• Spille spillet før du har nådd nivå 15 eller høyere. Du må være 15 eller høyere for å bli med noen fraksjonen i "Jade dynastiet."

• Gå til Sunstream byen og snakke med Meri Koon. Meri Koon kan finnes på "98 142 (163)."

• Godta søken tilbys av Meri Koon å beseire 12 stønn harpiene i ruinene av Grasstemple landsbyen.

• Gå til Grasstemple Village ligger i det nordvestlige hjørnet av Sunstream. Stønn harpiene finnes inne i tempelet på "-288, 378."

• Drepe 12 stønn harpiene. Angripe stønn harpiene med søvn, svekke, svimeslå eller stillhet staver/våpen for å svekke seg. Stønn harpiene har null motstand mot disse effektene og blir enklere å drepe hvis de er plaget med en av disse status plager. Drepe harpiene bruke en kombinasjon av fysiske angrep og magi når du har svekket seg med status plager.

• Gå tilbake til Sunstream byen og snakke med Meri Koon etter drapet 12 stønn harpiene. Meri Koon vil gratulere deg på fullføre oppdraget og ønsker deg velkommen til Vim.