Utendørs bryllup dekorasjoner & blomster

June 22

Utendørs bryllup dekorasjoner & blomster

Utendørs bryllup dekorasjoner må være ganske og må være hardføre nok til å stå opp til elementene. Bryllupet dekorasjoner bør omfavne natur, heller enn å konkurrere med den. De kan være ekstravagant eller billig, avhengig av budsjettet. De bør også være trygg for miljøet for ikke å forlate varige skader lenge etter bryllupsdagen er.

Alteret

En av de viktigste bryllupet dekorasjoner er på alteret der brudeparet sammenføyes som ektemann og hustru. Det trenger ikke å være fancy; Det er et samlingspunkt for par. Tre buer kan leies på en lokal hage eller bryllup forsyning lagre. Prøv en utradisjonell bue laget av dronning Ann palmer ved å plassere en på hver side av bruden og brudgommen og veving håndflatene sammen. Etter bryllupet, kan bruden og brudgommen plante dem på deres nye hus.

Blomster

Bruke naturen til din fordel for utendørs bryllup. Hvis du skal gifte på stranden, hoppe ekstra blomster og la havet være perfekt bakgrunn. Alt du trenger er din bukett. En hage utendørs bryllup, kan du prøve å kjøpe blomstrende busker eller rosebusk topiaries i potter. De er vakre og kan plantes i andres hage. Blomster kan forårsake et problem med bier, så en våren bryllup kan være best uten for mange blomster.

Midtgangen

Opprette en vakre midtgangen for utendørs bryllup med torv som din midtgangen runner. Hvis bruden er bekymret gå i hælene, kan stepping steiner plasseres på midten. Ramme midtgangen ved sprinkling roseblader ned hver side eller ved å plassere små potteplanter eller blomster annenhver rad. De kan tjene dobbelt plikt ved å flytte disse Potter etter bryllupet og plassere dem på bordene som centerpieces for mottak. Dette kan bli gitt bort til spesielle gjester etter mottak.

Fans

Plass en hånd fan på hvert sete for gjestene. Disse gjør en flott bryllup favør. De kan også gjøre en sterk dekorativ effekt for bryllupet ditt. Tenk deg 50 fargerike fans alle brukes under seremonien. Med riktig farge, vil fans lage en fet innvirkning som andre bryllup dekorasjoner ikke kan helt konkurrere.

Lys

Utendørs bryllup dekorasjoner kan være så enkelt som å legge spesiell belysning. Hvit blinkende lysene henger opp i rundt trærne legge et romantisk anstrøk til utendørs bryllup. Lys kan være vanskelig å håndtere mens ute. Så prøv å plassere en liten lys i en brun papirpose fylt med sand nederst for å stabilisere den. Disse armaturer kan plasseres på bakken rundt bryllupet. Disse lanterner må bli sett av noen hele tiden å forhindre ulykker eller branner. Et mindre risikabel alternativ er å kjøpe utendørs solenergi lys på et hjem og hage butikken. Kontroller at de har blitt belastet av solen i flere dager før du bruker. Solar lights er et element som kan bringes til lykkelig gift parets hjem. Gjennom årene som de ser på elementene rundt i huset, vil de huske del hvert spilt i deres utendørs bryllup.