Hvordan å designe din egen gitar grafikk

February 11

Hvordan å designe din egen gitar grafikk

Designe din egen gitar-grafikk er en rimelig måte å tilpasse instrumentet ditt og gjøre det skiller seg ut fra mengden. Enten du er en dyktig artist eller ikke, kan egendefinerte gitar grafikk opprettes veldig lett med bruk av håndverket kniv, kort og noen spraymaling. Hele prosessen kan fullføres i en ettermiddag fra start til slutt. Designe dine egne grafikk kan være morsomt og gir instrumentet et helt nytt utseende uten å bruke mye penger.

Instruksjoner

• Bruk blyant til å trekke ut en design på kortet for håndverket. Når utformingen er opprettet, kan du bruke håndverket kniven for å kutte utformingen av kortet.

• Plass gitar på en flat overflate. Bruke avis for å dekke områdene på gitar som ikke er endres. Bruk maskeringstape for å holde avisen på plass. Plass kortmalen på valgt område av gitar kroppen.

• Bruke maskeringstape kantene av malen for å hindre den fra å flytte. Plass sprøyting masken rundt ansiktet. Bruke valgt spraymaling for å dekke kuttet ut området på malen. Sprøyte før området er fullstendig utfylt.

• Vent til spraymaling tørke. Fjern alle avis og malen. Inspisere ny grafikk.