Kan jeg få instruksjoner for Harry Potter & trollmenn stein spørrespill?

October 6

Den "Harry Potter og de vises stein Trivia spillet" er et spill produsert av Mattel mellom 2001 og 2002. I ånden av "Trivial Pursuit", spillere åtte år gamle og eldre flytte sine markører rundt en spore spørsmål i fem kategorier knyttet til de første "Harry Potter" bok. Spillet inneholder et bord, ulike kort å samle i "Sjarm" og "Curse" kategorier, pluss en spesiell Sekskantet dør. Fra to til seks grupper eller enkeltpersoner kan spille spillet. Mens små biter er ofte tapt fra et brettspill, noen ganger så er instruksjonene, men de kan bli erstattet.

Instruksjoner

• Gå til webområdet Mattel og klikk på "Spill" i toppmenyen.

• Rull til bunnen av siden "Spill". Klikk på "Kundeservice".

• Skriv inn i det fullstendige navnet på spillet, "Harry Potter og de vises stein Trivia spillet," i boksen "Guidet søk" i øvre venstre hjørne på siden "Forbruker forholdet støtte".

• Klikk på spillet nummer 42748, som er den første "Harry Potter" trivia spillet på listen. Dette vil ta deg til en side med en link i blått. Klikk dette for å laste ned instruksjonene i PDF-format. Skrive ut instruksjonene.

• Kontakt Mattel forbruker forbindelser avdeling direkte på 1-800-432-5437 hvis disse instruksjonene ikke passer spillet. Endringer er ofte disse produktene.