Pet bekymre for rotte hårløse

July 11

Pet bekymre for rotte hårløse

De er avlet spesielt for rotte inbilt hairless rotter er resultatet av en genetisk mutasjon. I motsetning til deres felles slektninger har hairless rotter noen spesielle helsemessige bekymringer. Hairless rotten eiere kan løse disse betingelser og har givende opplevelser med sine kjæledyr.

Temperatur

Hairless rotter må overvåkes nøye i kaldt vær fordi pels. Hår fungerer som en stor isolator for rotter, og hairless rotter kan miste varmen opptil 300 prosent raskere sammenlignet med deres hårete slektninger. Sjekk temperaturen hairless rotter regelmessig for å sikre at det ikke slipp for farlige nivåer. Innpakning din hairless rotter i klut eller pet klær, som kan kjøpes fra høyst pet butikker, kan være uvurderlig under kaldere måneder.

Infeksjon

Hairless rotter har en mye større sjanse for å fange alvorlige sykdommer eller infeksjoner fordi kroppene hairless ikke klarer å håndtere den massive mengden patogener som en rottes pels, blokkeres normalt. Kutt og skraper på rotte hairless er et alvorlig problem fordi plutselig åpningen i hairless rottas hud vil bli overveldet av patogener. Bruke pet bandasjer som kunstig stopper i stedet for pels.

Misdannelser

Hairless rotte mutasjon er menneske-konstruert og en som ville ha naturlig dødd lenge siden på grunn av ugunstige forhold for ikke å ha en pels. Hairless rotter er mye mer sannsynlig å ha genetisk avvik eller mutasjoner på grunn av hele rasen stammer fra et begrenset genet pool. Ta din hairless pet rotten å vet regelmessig å bli avkrysset for genetiske sykdommer eller andre aliments.

Mat

Hairless rotter må mates mye mer mat sammenlignet med deres hårete slektninger fordi de miste varmen på en mye raskere hastighet. Opprettholde riktig kroppstemperaturen krever en større utgifter av kalorier. Feed hairless rotter omtrent dobbelt så mye mat som du ville mate rotte normal hår.