Haier som ser ut som spekkhoggere

December 31

Noen haier ligne spekkhoggere. Under de rette forholdene disse haiene kan være feilidentifisert, men enhver likhet er huden dyp. Haier er stor fisken; spekkhoggere er pattedyr. Spekkhoggere, medlemmer av dolphin familien, har karakteristiske svart merkene på toppen og hvite tegninger på bunnen. Noen haier har lignende tegninger. Både spekkhoggere og mange haier har rader av skarpe tenner. Spekkhogger vokse fra 20 til 26 fot lang og kan veie opptil 6 tonn. Bare noen hai arter tilnærming mammut størrelsen på en spekkhogger.

Store hvite haier

Store hvite haier, medlem av makrell shark familien, kan nå lengder på 19 fot og er omtrent samme størrelse som den kvinnelige spekkhoggeren. Store hvite haiene er mørke på toppen og hvitt på bunnen. På noen vinkler lik deres tegne morderen hvalen. Ryggfinnen av en hvithai er også beslektet i form og stilling til den kvinnelige spekkhoggeren. Bukfinnene av begge er i sammenlignende posisjoner, også. Behaviorally, brudd store hvite vann på samme måte som spekkhoggere, så, på avstand, kan de forveksles med kjøttetende pattedyr.

Hval hai

Hvalhaier kan være 32 fot lang, litt lengre enn en skolebuss, mens the killer whale er litt mindre enn en. I motsetning til de fleste haier er øynene til hvalhaien bak sin munn, som spekkhoggere. Toppen av en hval hai har en mørk marmorert utseende som står i skarp kontrast med sin hvit underside. Denne haien har også en stump snute og tykk form, ligner på en spekkhogger. Disse likhetene gjør det en kandidat for falsk identitet.

Bull Sharks

Bull shark har lignende tegninger som morderen hvalen. Det er en sterk kontrast mellom sine mørke grå topp og snørike undersiden. Denne haien har også en kort, sløv snute som ligner form av en spekkhogger snute. Den har en tykk, tykk kropp og et stort ryggfinnen; begge egenskapene til morderen hvalen. På 11 fot lang er bull sharks mye mindre enn spekkhuggeren, så bull shark kan passere som en dobbel bare av en juvenil spekkhogger.

Basking haier

Basking haier nå lengder på 20 til 30 fot, så de er en lignende størrelse spekkhoggere. Disse haiene har ingen hvitt merke på deres undersides, men har en skinnende svart utseende dekket, særlig når brudd vann. Oversiden farge er som en spekkhogger. Basking haier har stor, svart dorsal fins og brystfinner i tilsvarende stillinger som spekkhoggere. Disse haiene kan hoppe kraftfullt ut vannet, en felles opptreden av spekkhoggere. Basking haiene også finnes i grupper lik i størrelse til pods av spekkhoggere.