Hvordan håndtere naboer som er respektløst

August 24

Hvordan håndtere naboer som er respektløst

Del av å være et voksent menneske bor rundt andre voksne. Dessverre vet ikke alle hvordan du gjør dette riktig. I løpet av livet ditt skal du måtte håndtere naboer som er uhøflig, uhøflig og respektløst av det faktum at de lever rundt andre. Hvis du bor rundt folk som dette, trenger du ikke å lide i stillhet. Det er et antall skritt du kan ta som hjelper deg med å håndtere og utrydde dine naboer respektløst atferd.

Instruksjoner

• Vent dine problemer til familiemedlemmer og andre nære, eller skrive dem ned. Uansett, det kan være svært nyttig å få problemer av brystet. Du vil ofte finne at hvis du gjør dette, du vil føle deg bedre uten å ha gjort noe for å faktisk løse problemet.

• Nærme naboene ansikt til ansikt. Dette betyr roping og skrikende men bare en høflig, rimelig forespørsel at de endre sin atferd. Fleste er ganske rimelig, og bare ikke vet at de blir respektløst. Fortelle dem at deres atferd plager deg er ofte alt du trenger å gjøre for å endre respektløst.

• Tilnærming en mekling tjeneste hvis du ikke kan komme til enighet på egen hånd. Det er dyrt privat tjenester og mindre dyr nonprofit og statlige tjenester. Uansett, de gir en nøytral, tredjeparts tilrettelegging tjeneste som hjelper deg med å invadere.

• Nærme din huseiere association eller andre små organ for nabolaget hvis du kan. Dette er ikke alltid et alternativ, men hvis dette alternativet er tilgjengelig, du bør utvise den.

• Ring politiet hvis du ikke kan håndtere problemet på egenhånd. Du bør absolutt gjøre dette hvis du frykter at noen kan være i fare, men du kan også gjøre dette hvis det er overdreven bråk.

• Saksøke din nabo i små krav domstol. Dette er alltid dyrt, men hvis naboene er ulovlig påvirker ditt liv med sin respektløse atferd, du har rett til å saksøke dem. Dette er en siste-grøft innsats; Det er dyrt, tidkrevende og bør bare utøves når alt annet har mislyktes.