Hvordan å sette din Pet opp for adopsjon i Reno, Nevada

November 3

Når du ikke lenger kunne omsorg for en pet, er adopsjon en god vei å utforske. Mange byråer, butikker og nettsteder tilbyr adopsjon muligheter for folk som er interessert i vedta kjæledyr. En 2009 human samfunnet studien viste at 77,5 millioner mennesker i USA eid hunder og 39 prosent av hver husoldning eide minst en hunden. Noen 93.6 millioner mennesker og 33 prosent av husoldning eide en katt. Dette sterk interesse kjæledyr bør komme i hendig når du prøver å finne et nytt hjem for din pet.

Instruksjoner

• Konsultere en venn eller familiemedlem først. Nå ut til noen du vet reduserer bekymre muligens sende kjæledyret til en fornærmende miljø. Hvis noen du kjenner er villig og i stand til å adoptere din pet, gir dette deg muligheten til å stikke innom og besøke kjæledyret tidligere tid.

• Fotografi kjæledyret slik at du kan plassere den i adopsjon annonser. Hvis du ikke finner en kjær ta pet av hendene, være adopteringen forarbeide beste alternativet. For å annonsere din pet, må du ha en klar Foto innlegg med detaljert informasjon om dyret. Dette gir folk muligheten til å se utseendet og størrelsen på kjæledyret slik at de kan bestemme om de ønsker å svare. Kontroller at du bruker et siste bilde som skal representerer din pet.

• Innlegget annonser på steder av høy. Vurdere rubrikkannonser i både print og online, pet adopsjon nettsteder og posteringer i din arbeidsplass og fellesskapet institusjoner som butikker og kirker. Husk å inkludere beste kontaktinformasjon slik at du kan svare raskt.

• Venter på svar. Legge oppføringer regelmessig for å prøve å bli din pet vedtatt. En tidsplan for potensielle eieren å se kjæledyret i person, når du får et svar på annonsen.

• Kontakt lokale ly hvis du dårlig tid. Ideelt sett ville du forgo dette trinnet fordi Le har en rekke dyr og kjæledyret ikke får den samme oppmerksomheten som eier kan gi. Men hvis fremgangsmåten ovenfor ikke er et alternativ, en Le kan huset og mate kjæledyret før det er vedtatt av interesserte.