Dekorasjoner for et bryllup Toast Glass

November 15

Dekorasjoner for et bryllup Toast Glass

Ifølge The Knot, en nettside som spesialiserer seg på bryllup planlegging, bryllup toast gir bruden og brudgommen en sjanse å offentlig takke sine venner og familie for deres deler i parets liv og i bryllupet planlegging. Dette er en av de mest minneverdige delene av en tradisjonell bryllupsfeiring. Du kan opprette tilpassede dekorasjoner for bryllup toast glass. Dermed kan du gjøre det spesielle øyeblikket enda mer personlig, og legger en ekstra touch til fotografier av anledningen.

Båndet

Velg to farger for båndet som matche eller supplere din bryllup farger. Hvis du ikke har en bestemt fargetema for bryllupet og mottak, så velge to elegante farger, som svart-hvitt. Pakk stammen i hvert glass i to bånd, alternerende dem på en måte som skaper en sukkerstang utseende. Sikre dem ved hjelp av noen små dråper håndverket limet. Hvis du foretrekker, kan du knytte en attraktiv baugen på hvert glass med disse to fargene på båndet.

Blomster

Velg en faux blomst som passer for sesongen bryllup eller en som passer blomster i brudens bukett. Velg en som har en relativt flatt tilbake å gjøre det enklere å feste det til toast glass. Bekkasin stammen av blomsten, slik at du bare har blomstre igjen. Bruk en liten mengde lim til fest rosen til bunnen av glasset. Hvis du velger mindre blomster, kan du plassere dem rundt hele glasset et fullere floral utseende.

Første hjerter

Opprette innledende hjerter til Dingle fra bryllupet toast brillene. Kjøpe to små tre hjerter forborede hullene på toppen. Du finner disse på din lokale hobbybutikk i delen å lage smykker. Maling hjerter med tre maling i en farge som koordinerer med bryllupstema. Bruke en maling penn eller glitter lim skrive dine initialer på dem. Binde koordinerende bånd gjennom forborede hullene i hjerter, og knytte dem til toast glass.

Glass etsing

Kjøpe et par briller som du vil bruke under bryllup toast. Ta dem til en butikk som spesialiserer seg på glass etsing eller monogramming. Har din navn og Bryllupdato etset inn i toast glass. Du kan dekorere dem ytterligere ved å velge å etse ekstra bryllupet tema bilder, for eksempel duer eller hjerter. Ved hjelp av etset glass for toast lar deg ha en personlig suvenir å huske spesielle dagen i årene som kommer.