Hvordan få Berserker holdning i «World of Warcraft»

June 27

Krigere "World of Warcraft" Bruk en "Berserker" holdning for å øke hvor mye skade behandlet med 10 prosent, ifølge WoW. Holdning er nyttig for krigere som spesialiserer seg i raseri delen av talent treet. Fury krigere fokuserer på skade Per sekund. Holdning er en automatisk kastet gjort før en kamp starter. Warriors kastet ikke holdning på andre spillere og bruke en annen holdning vil avbryte det.

Instruksjoner

• Logg på "World of Warcraft." Velg et "Warrior" tegn eller opprette en. For å opprette en kriger, klikk på Opprett et tegn. Velg "Warrior" klasse oppføringen. Klikk på et løp fra både Alliansen og Horde bannere. Skriv inn et navn i skiltet og Fortsett.

• Klikk på "Ikke-spiller tegn" i startområdet spillet plasserer deg i. Godta og fullføre oppdrag. Fortsett å akseptere og å fullføre oppdrag til du når nivået fem.

• Klikk på ikonet liten sirkel som inneholder et forstørrelsesglass utenfor minikartet. Merk av for "Klasse trainers." Liten bok ikoner vises på minikartet der klassen trenere er. Gå over til "Warrior" trener og klikk på den. Klikk på "Berserker", og "Train."

• Klikk på ikonet "Berserker" i handlingsfeltet over lavere hovedbaren. "Warrior" går i holdning.