Hvordan skrive en komedie Spec Script

July 18

Hvordan skrive en komedie Spec Script

Prøver å få noen til å lese første manus er mye som prøver å få en bank å gi deg din første kredittkort. Hvis noen andre har allerede vurdert du en god risiko er det lettere å bare nedgang å vurdere hva du er sikker på kan bli den neste blockbuster. Selv om det er en realitet av denne risiko-uvillig industrien, kan sjansene for varsel forbedre hvis du vet hvordan å skrive en god spec skript. I motsetning til kontrakt, betalt oppdrag, en spec skriptet er en du hauk som et talent utvalg og er ofte basert på eksisterende TV viser.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Velg en populære TV-serien som enten er på luften eller ble en stor hit i sine glansdager. Målet med denne øvelsen skriftlig spec skript er å vise at du forstår hvordan å leve og puste sove et skript som er/var kommersielt vellykkede og etterligne alle elementene som gjorde det fungere.

• Registrere og/eller se hver episode av TV situasjonskomedien valgt som modell. Ta innholdsrik notater på tegnene, deres oppførsel tale, deres mål og målsettinger og de tilbakevendende temaene som vises. En av de mest populære elementene av sitcoms som motpoler er sammenkoblet, for eksempel, er den seksuelle spenningen hvis eller når deres kjemi vil noensinne antennes og de vil bli et par. Bruke en stoppeklokke for å gjøre oppmerksom på hvor lenge hver "act" er og hvor eskalerende tomten poeng oppstå.

• Opprette nye forutsetning at ikke er rettet opp tidligere i serien, men en som er helt i samsvar med personlighetene til spillerne, det core temaet for showet og alle episodisk innhold og interaksjoner som har. Mye som din visjon kan omfavne har et tegn kommer ut av skapet, bli drept i en stygg ulykke eller overføres til en annen nasjonal innstilling, må du være oppmerksom på hva har gjort dette bestemt ensemble og historien en suksess hittil og ikke spredt langt utenfor eksisterende grensene.

• Skriv en detaljert oversikt over hva som skjer i din spec episode før utkastet skriptet. Kaste denne forutsetningen i gruppen din kritikk og ta hensyn til tilbakemeldingene du får. Prøv å be om kommentarer fra personer som allerede er store fans av showet, og som kjenner disse tegnene som vel som, om ikke bedre enn - du gjør.

• Lytt oppmerksomt til dialog opptakene du har gjort av showet for å fange rytmen og vokabular av de individuelle spillerne. Kontroller at hver scene og hver linje av dialog er godt skrevet og enten serverer å fremme tomten eller å avsløre nye lag av karakter.