Hvordan finne en Baby Alligator kjønn

February 25

Hvordan finne en Baby Alligator kjønn

I motsetning til mennesker, alligatorer ikke har noen kromosomer å bestemme sitt kjønn. Kjønn baby alligatorer, som krokodiller og skilpadder, bestemmes av temperaturen eggene er ruges i. Kjønn alligator fosteret er ferdig innen 7 til 21 dager etter starten av inkubasjon. I naturen er mannlige alligatorer mye mer dominerende, med fem menn født for hver en kvinne. Det er flere måter å finne en alligator kjønn.

Instruksjoner

• Hvis du er i nærheten alligator reiret, kan du fortelle sex som alligatorer selv før de er født. Høye temperaturer på 90° 93° f (32 til 34° C) under inkubasjonen vil resultere i mannlige alligatorer; mens lave temperaturer på 82 til 86° F (28 til 30° C) vil produsere kvinner.

• Se på reiret. Hvis du ikke har et termometer, kan det hende du også kan fortelle kjønn baby alligatorer ved å merke seg hvor reiret er. Reir bygget på blader tendens til å bli varmere, som betyr egg i disse reir vil sannsynligvis resultere i mannlige alligatorer. Reir på våt myr er kjøligere og egg funnet her vanligvis føre til kvinnelige alligatorer.

• Når en baby alligator har klekket ut, kan du be kjønn ved å undersøke kjønnsorganene. Disse finnes i den tidligere imot kloakk, en ventil på magen, og kan bare bli sett med et forstørrelsesglass.

• Slå alligator på ryggen. Bruke pinsett, kan du åpne tidligere imot kloakk hvor du finner alligator's organer. Bruk en opplyste forstørrelsesglasset undersøke organer. Hvis de fyller hele tidligere imot kloakk, er alligator en mannlig. Kvinnelige organer er halvere størrelsen.

• Undersøke fargen av organer i den tidligere imot kloakk vil også gi deg en indikasjon på en baby alligator kjønn. Organer som er mørk rosa til mørk rød finnes på mannlige alligatorer mens kvinnelige alligatorer har lys rosa eller hvite organer.

Tips og advarsler

  • Nærmer en alligator reir kan være farlig. Fortsett bare hvis opplevd og med forsiktighet.
  • Håndtering baby alligatorer bør bare gjøres av de med tidligere erfaring.