Hvordan å fortelle sannheten (når det gjør vondt)

October 18

En kjær å fortelle sannheten om noe som du vet vil skade dem kan være vanskelig. Det er derfor mange folk lyver. Hva disse menneskene ikke vet er at sannheten vil trolig komme ut senere og alle ekstra løgnene vil bare legge til vondt og smerten av deres kjære. Det beste å gjøre er å fortelle sannheten på minst sårende måte. Les videre for å lære hvordan.

Instruksjoner

• Gå over hva du skal si før hånd. Dette vil hjelpe deg forberede, slik at du ikke glemmer noe og du kan si alt du trenger og vil si. Noen mennesker nytte skrive det ned på forhånd å holde det organisert i hodet.

• Sitte din kjære og la dem vite at du har noe å fortelle dem og det ikke er bra. Det er viktig å ikke føre dem til å tro at du kommer til å overraske dem med gode nyheter, som dette vil bare legge til la ned.

• Fortelle det som det er. Bare kommer rett ut og si det og ikke la noe ut. Det er også viktig å ikke viker unna når din kjære spør spørsmål, så de trenger disse svarene å starte helbredelsesprosessen. La disse spørsmålene ubesvarte vil kun være som forlater åpne sår som ikke leges, og de vil fortsette å skade forholdet.

• Gi din kjære en skulder å gråte på. Selv om du sannsynligvis skylden for den dårlige nyheten, vil det fortsatt hjelpe din kjære å vite at du er virkelig lei meg, og at du bryr deg om sine følelser, hvis du er villig til å hjelpe dem sørge gjennom denne tøff tid.