Førskolen Peanut aktiviteter

December 25

13 september er Peanut nasjonaldag preschoolers kan feire dagen med aktiviteter som involverer peanøtter. Aktiviteter gir preschoolers en sjanse for hands-on interaksjon på en underholdende måte. Spiller spill å lage håndverk, forberede lett og enkel aktiviteter for unge barn som har korte oppmerksomhet spenn. Sjekk alltid med foreldre for noen peanut allergi før begynnelsen aktiviteter.

Kaste spill

Tegne en elefant i hodet på en stor plakatkartong og bånd til bunnen av en pappeske. Skjære hull i elefant er munnen og mager den mot en vegg. Har preschoolers prøver å kaste peanøtter i elefant er munn. Lokke barna å gjøre sitt beste ved tildeling klistremerker til hver spiller som gjør en peanut i munnen. Alternativt bruke sirkus peanøtter for ekte peanøtter. For en pedagogisk telling aktivitet, kan du skrive tallene 1, 2 og 3 på tre buckets. Har barna kaste det tilsvarende antallet peanøtter i hvert verdiområde.

Håndverk

For en enkelt håndverket, skrive ut bilder av peanøtter. Har preschoolers farge bildene med markører og fargestifter. Gi barn peanøtter og en rekke håndverket rekvisita lage "peanut skapninger." Barn kan bruke pongponger, rhinestones, googly øyne, klistremerker, chenille stammer og maling penner for å gjøre sine skapninger. Slå denne håndverk aktivitet en konkurranse ved tildeling premier til de beste, mest kreative, morsomste og mest skremmende peanut skapningene.

Gjetter spill

Fyll en krukke med peanøtter og ha hver preschooler gjette hvor mange peanut er i krukken. Barn som gjetter nærmest riktig nummer vinner en liten premie. En annen idé er å gi hver preschooler en grå sokk å sette på hånden for å ligne en elefantens snabel. Plassere en bolle peanøtter på en tabell og har barnet gjette hvor mange peanøtter han kan plukke opp med sin "trunk". Hvis barnet gjetninger innen to peanøtter, gi ham en liten premie.

Andre aktiviteter

Gjør en hjemmelaget bakst av peanut smøret i preschoolers. Blend 2 kopper stekt, avskallede peanøtter og 1 ss. peanøttolje i en blender eller food prosessor. Legge til 1/4 tsp. salt er valgfritt. Når blandingen blandes, kan hver preschooler prøve peanut smør. For vinteraktiviteter, har preschoolers male peanøtter å lage snømenn. Bruke maling penner eller markører for å dekorere i peanut snømenn. Preschoolers kan også bruke lys brun leire eller spille deigen til å forme peanut figurer.