Slik lader krystaller & edelstener

March 1

For tusenvis av år, har kulturer over hele verden brukt krystaller og edelstener smykker og som rå steiner til religiøse og metafysiske. I dag finner du en rekke krystaller og edelstener i metafysiske eller andre spesialforretninger. Du kan bruke krystaller og edelstener å fremme helbredelse og nøkternhet, tiltrekke kjærlighet og lykke eller lindre depresjon.

Instruksjoner

• Finne et rolig sted hvor du kan sitte komfortabelt uten avbrudd. Sitte og tømme tankene av pust sakte ut til du føler fokusert og gratis utenfor distraksjoner. Det er viktig å ha en klar forståelse av hva du ønsker å oppnå ved å belaste din krystall eller gemstone. I sin bok "Cunningham Encyclopedia av Crystal, perle og Metal Magic" forfatteren Scott Cunningham skriver, "disse bergarter og mineraler brukes i to grunnleggende måter; å kjøre av uønskede, negative energier, eller å sette energier i et objekt eller en person." Jo mer bevisst du er dine mål, jo mer vellykket resultatene vil bli.

• Hold crystal eller gemstone i din dominante hånd, som vanligvis er hånden du skriver med. Tillate din kropp å bli fokusert på objektet til det ikke lenger føles fremmed til touch. Stein skal føle seg nøytral, med liten eller ingen puls.

• Fokusere energi inn i krystall eller perle av fokus på målet og fokusere energien i stein i hånden. Hvis du har konsentrasjonsvansker, forestille energi strømmer fra brystet, ned armen og hånd, i steinen. Kanalisering din energi i en stein gjøres på samme måte som elektrisitet reiser gjennom en wire gi nok varme i en filament å produsere den glødende lys i en lyspære. Cunningham merknader som du vet steinen belastes når det er pulserende med din egen personlige energi.

Tips og advarsler

  • Crystallinks.com notater, i tillegg til steiner med din egen energi, krystaller brukes for "healing, meditasjon, energiarbeid, lagre informasjon, beskyttelse, jording, og kanalisere."
  • Mottakelig steiner brukes til å lagre energi, mens projektive steiner utstråle energi. Cunningham viser populære mottakelig steiner som moonstone, aquamarine, smaragd, Rosenkvarts og rosa tourmaline. Cunningham notater noen av de vanligste projektive steiner og krystaller som ruby, diamant, lava og topas.