Parasitter og håravfall i hundene

June 10

Parasitter og håravfall i hundene

Hundens pels er en enkel indikator på helsen som kan du måle i et blikk. Rask hundene har full, skinnende strøk. Hunder som har blitt infisert med en parasitt kan vise mange symptomer, inkludert hårtap, som deres helse forverres.

Parasitter

Hunder er utsatt for angrep av en rekke parasitter, både interne og eksterne. Ekstern parasitter vanligvis grunnlegge opp på hundene inkludert loppene og mites. Disse insekter lever på hundens hud eller Hi i sin hårsekker. De feed på hundens blod og kan spre sykdom. De kan også forårsake symptomer som anemi, hudirritasjon og håravfall i områder av hundens kropp som de har infisert, ifølge ASPCA.

Symptomer

Hvis en hunden er infisert med loppene, vil han ripe på huden hans ofte. Dette kan forårsake hudlesjoner og håravfall i områder han riper mest. Loppene blir synlig inne hans fur, så vel som hans avføring, hvor du finner små svarte prikker som ser ut som skitt. Mites forårsake en hudtilstand som kalles skabb inne hundene de hjemsøke. En hund med skabb vil ripe huden og oppleve usammenhengende hårtap rundt ørene.

Diagnose

En veterinær kan diagnostisere loppene ved å undersøke en hundens hud og se parasitter gjennomgang gjennom pelsen. Fordi to ulike typer midd forårsaker skabb, må en veterinarian utføre en hud skraping. Under mikroskopet, kan veterinær skille mellom demodectic og sarcoptic skabb ved å se på figuren av det midd organer, ifølge "den fullstendig sunn hund håndboken.

Behandling

Shampoos og dips finnes å drepe loppene bor på din hunden. Du kan også bruke en loppe kam for å fjerne egg og fleas fra hundens pels. Flekk på behandlinger vil drepe loppene og stoppe dem fra å komme tilbake for et par måneder. Fall er tilgjengelige til å behandle mange. En hund som er smittet med skabb vil kreve medisiner, for eksempel ivermectin, for å sikre at alle mites er drept.

Betraktninger

Når parasitten infesting en hunden er fjernet, hennes hårtap vil stoppe og Etterveksten vil begynne. Noen hunder er allergiske til spytt loppene eller midd. Denne allergi kan føre til intens kløe, som kan føre til mer hårtap skyldes skrape. For å unngå risikoen for reinfestation, er det viktig å fullstendig rengjøre hundens boareal, og kontrollere eventuelle parasitter i hennes sengetøy har blitt drept og fjernet.