Hvordan finne billigste for Cirque Du Soleil i Las Vegas

June 10

Cirque du Soleil, en theater troupe som kombinerer "sirkus arts med street underholdning," ble grunnlagt i Montreal, Canada på 1980-tallet, og har utført for 100 millioner mennesker verden over. Las Vegas, vertskap for syv Cirque du Soleil-show, er det perfekte stedet å nyte disse unike teater-arrangementer. Tilbud på billetter til Cirque du Soleil-show er ofte tilgjengelig som tillegg til Las Vegas pakker via Internett reise nettsteder som Travelocity. Du kan også kjøpe billige Cirque du Soleil billetter separat på eBay, eller direkte gjennom webområdet Cirque du Soleil.

Instruksjoner

• Gå til den offisielle Cirque du Soleil-hjemmesiden. Klikk kategorien "Viser" Søk trekke opp listen over Cirque viser spille i Las Vegas. Lage notater av viser du ønsker å se og deres steder. Gå til en travel website som Travelocity. Velg en reise package alternativet og datoer. Velge et hotell i din ønsket prisklasse fra listen. Velg ditt foretrukne hotellrom. Tilpasse turen ved å klikke på kategorien "Hendelser og Vis billetter" Klikk for å velge ønsket Cirque du Soleil billetter fra de opplistede eventene. Se gjennom reise pakken og klikk for å sjekke ut. Betale for turen med en større kredittkortene.

• Registrer deg for "CirqueClub" på den offisielle nettsiden Cirque du Soleil. Logge kontoen "CirqueClub". Klikk på "Tilbud" tab. velge "Las Vegas viser og billetter. Klikk på koblingen "Spesialtilbud" nederst på siden for å bestille billetter. Betale for billetter med et kredittkort. Registrer deg for å motta e-post eller mobil tekstvarsler eller laste ned Cirque du Soleil app for iPhone å motta informasjon om rabatterte billetter og kampanjer.

• Logg på eBay. Opprette en konto hvis du ikke har en allerede. Skriv inn "Cirque du Soleil" og "Las Vegas" i søkeboksen øverst på siden. Bla gjennom søkeresultatene og klikk for å åpne oppføringene som interesserer deg. Kjøpe billetter klikker «Kjøp det nå.» Betal for kjøpene dine med PayPal eller andre betalingsmetode akseptert av selger.

Tips og advarsler

  • Gå direkte til kategorien "Aktiviteter" på Travelocity kjøpe billetter uten å kjøpe en Reisepakke. Få de beste tilbudene på Cirque du Soleil billetter ved å kjøpe dem så tidlig som mulig.
  • Sjekk selgerens tilbakebetaling politikk før du kjøper billetter som mest dypt rabatterte billetter er ofte ikke refunderes.
  • Før du kjøper billetter gjennom eBay, sjekk selgerens feedback rating ligger i øverste høyre hjørne av skjermen for å unngå å bli lurt.