Egenskapene til Euglenas

October 24

Euglena tilhører Protista riket, sammen med andre enkle encellede organismer, som paramecium og Amøbe. Euglena viser både plante- og verden, opprinnelig forårsaker mye forvirring blant forskere over hvordan å klassifisere det som kjennetegner. Euglena, elliptiske til oval form, finnes i ferskvann, men er så liten, et mikroskop er nødvendig til ett.

Chloroplasts

En av egenskapene til euglena er tilstedeværelsen av chloroplasts. Chloroplasts kommer i en rekke figurer, inkludert oval og U-formet, og inneholder grønt pigment brukt av euglena under fotosyntese. Chloroplasts hjelpe euglena generere sin egen kilde til næring og gi euglena en grønn farge.

Flagell

Alle euglena er utstyrt med en hale som flagell, en struktur som ligner en pisk, ifølge Johnson County Community College. Euglena bruker sin flagell for bevegelse, men den bruker ikke det for å presse seg gjennom vannet. I stedet, mye som propellen et fly, flagell fungerer for å trekke euglena rundt under sine reiser. Flagell er synlig under en kraftig mikroskop, mens en ekstra og mindre flagell nærheten av ikke er.

Eyespot

En del av euglena som er veldig mye som et dyr er dens eyespot, som sysselsetter for å finne lys så det kan drive fotosyntese. Eyespot er ikke en ekte øye som du vet det, men heller en organelle - en del av euglena designet for en spesifikk funksjon. Eyespot inneholder pigment, mens et område i nærheten det har også en mengde svart pigment. Lett slående svart pigmentert område skaper et mer skyggelagt område, som eyespot bruker til å bestemme hvilken retning lyset kommer fra.

Mer kjennetegn

Euglena mangler cellulose veggen, gjør det mindre som en plante som et dyr. Cellulose, stoffet i elementer som tre, har en sammensetning av ulike sukker som avstå fra oppløsning i medier som vann. Euglena har bruken av et inntak apparat ligner primitive munnen, som brukes til å spise andre encellede skapninger Når det ikke kan overleve via fotosyntese.