Om DNA farskap Testing

November 14

Om DNA farskap Testing

Farskap identifikasjon testen er utformet for å bevise om en mann er biologiske far et barn. Slik test kan utføres når en mor er usikker, eller den kan bestilles av retten under barnet støtte saksbehandlingen. Resultatene av en DNA farskap tester er ekstremt pålitelig - til punktet at domstolene vurdere disse resultatene udiskutable fakta.

Funksjonen

Testene er sentrert rundt DNA av både mann og barn. Et menneskes DNA ligger i sperm, blod spytt og hud. Et barn har selvsagt en kombinasjon av mor og far DNA. Barnets kjernefysiske genomet består av nesten like deler mor og far. DNA-testing sammenligner bare sekvenser av både fag. Hvis en rekke barnets DNA er lik far, er resultatet en kamp.

Historie

Farskap identifikasjon tester begynte etter utviklingen av genetisk fingeravtrykk i 1984. Dr. Alec Jeffreys av universitetet i Leicester spissen teknikken av genetisk fingeravtrykk. Han merket at han kunne kategorisere fag av arter av studere deres DNA mønstre. Fra Jeffreys' gjennombrudd kom ulike former for DNA fingeravtrykk og testing.

Type

Faderlige DNA-testing er mulig i løpet av 13 uke av svangerskapet. Denne metoden kalles noninvasive testing. Den gravide kvinnen gir en liten blodprøve, som inneholder DNA av hennes fetus. Dette kan umiddelbart bekrefte eller eliminere emnet blir testet. Andre tester inkluderer ABO blod gruppe skriver, protein og enzym analyse, HLA antigen analyse, polymerase kjedereaksjon analyse og begrensning fragment lengde polymorfisme analyse. Normalt er DNA farskapstesting utført av swabbing innsiden av munnen eller ta en prøve av blodet i office-lege, sykehus eller klinikk. De siste årene er hjem testene utviklet hvor en person kan ta sitt eget utvalg og at barnet og sende dem i konfidensialiteten til en klinikk for analyse.

Fordeler

Fordelen av DNA-testing er at det er 99,99% nøyaktig. Farskap testene kan hjelpe adopterte barn finne deres biologiske fedre. Testene kan forhindre nyfødte barn blandes med feil familiene på sykehus og unngå feil i in vitro fertilisering laboratorier. Mange domstoler bruk farskap prøver for å løse tilfeller av farskap svindel, incest og voldtekt.

Misforståelser

En vanlig misforståelse er at fedre brødre eller selv tvillinger kan forårsake feil. Selv om to eller flere mulige fedre er relatert til hverandre, kan DNA farskapstesting skille DNA. En vanlig misforståelse er at hvis en far registrerer barnets fødselsattest, han er signering bort sine rettigheter til noensinne tvist farskap i barn. I USA, kan en far begjære retten for en farskap test under barnet støtte saksbehandlingen i nesten alle scenario.