Beskrivelse av totrinns Dance

January 27

I two-step er en grunnleggende dans trekk. Det er gjort av singler, partnere og grupper. Det er funnet i folkedans og mange dans sjangere. Når i two-step er mestret, finner dansere det lett å lære mange forskjellige typer dans. I det grunnleggende trekket, danser trinn i en retning med en fot og så bringer fot til den samme posisjonen. I det tjueførste århundre er de mest populære totrinns dansene land/land Western totrinns og nattklubb totrinns.

Tempo

Landet totrinns er en fire-count tempo, og de beste sangene å danse til er åtte-count sanger som en "bedre mann," sunget av Clint Black. Nattklubb totrinns er mer av en romantisk dans tempo er tregere. Tempo 4/4 med en rask, rask trinn og deretter sakte, sakte trinn - som en og to, tre og fire. Sangen "Lady i Red" er et godt eksempel i Two-Step nattklubb.

Popularitet

Mange sier at nattklubb totrinns ble popularisert av kompis Schwimmer i 1965, mens andre attributt til bolero og rumba. Under disco era var nattklubb totrinns veldig populær med disco par. Landet totrinns synes å har vedvarende sin popularitet, regjerende som den mest populære landet vestlige dansen.

Variasjoner

Beskrivelse av totrinns Dance

Totrinns første skritt

Varianter av Country Western totrinns er Texas Two-Step, kalles den doble totrinns, Triple totrinns, Fort Worth Shuffle og skygge dans. Det er ikke virkelig andre danser som har utviklet seg fra nattklubb totrinns, men fremgangsmåten kan variere. En sway og tilbake sjekk, lunge, bonusspinn, dra, Ben krok og hip lener seg kan legges til i Two-Step nattklubb.

Konkurranser

Ifølge United Country Western dans rådet er i two-step sin signatur dans. Par konkurrere av dans åtte danser; er Country Western totrinns, og en annen er nattklubb totrinns.

Betydningen av leder

Når dans Country Western totrinns eller nattklubb totrinns eller alle andre varianter, lederens jobb setter bokstavelig tempoet for dans, og en god leder kan ringe eller bryte dans. Tilhenger er viktig også, men det er enklere å følge en god leder.

Nybegynnerfeil

Begynnelsen dansere spretter ofte når de trinn, trinn nær i stedet for trinn-pass-trinn og hold feil holdning.