Endre en Squire Telecaster

July 23

Fender Squire serien produserer billigere versjoner av standard Fender Telecaster og Stratocaster. Squire Fender Telecaster er en god kvalitet gitar, men det kan gjøres enda bedre ved oppgradering og endre elektronikk og maskinvare. Endre gitar innebærer å ta den fra hverandre. Når gitaren er demontert, omfatter gir det en ansiktsløftning med en ny og tilpasset maling jobb bare noen få til skritt. Den nye elektronikk, maskinvare og maling jobben gir deg en unik og personlig og oppgradert Telecaster.

Instruksjoner

Elektronikk og maskinvare endringer

• Fjerne strengene. Urviserne tunere å løsne strengene. Trekke strenger av tuning pinnene og fjerne dem fra gitar.

• Fjerner broen platen og bro pickup med en stjernetrekker. Skru plekterbrett. Nakken pickupen er montert plekterbrett. Løft plekterbrett og legge den på toppen. Varm opp en loddebolt og fjerne pickup ledningene fra bridge og halsen pickups. Gjøre en koblingsskjemaet. Ledningene er fargekodet.

• Sett mottakere på Telecaster. Væreierne har et dårlig rykte for lav kvalitet tunere. Lavere kvalitet tunere forårsake tuning problemer. Shoppe rundt online eller i gitar butikker for mottakere som er kompatible med Fender telecasters. Løsne og ta ut gamle tunere og installere nye.

• Kjøpe og installere nye pickups på Telecaster. Oppgradering pickups på en godseier er betydelig endring for å forbedre lydkvaliteten på gitar. Forskjellige pickups, som Seymour Duncan, er tilgjengelige. Et annet alternativ er å installere vintage pickups for å oppnå en vintage Telecaster lyd.

Estetiske endringer

• Avgjøre en farge for gitar. I tillegg maleri gitar, har installere en forskjellige farger plekterbrett en dramatisk effekt på utseendet i tillegg. Kjøpe akryl spray maling, primer og klarlakk på en maling butikk eller hjemme forsyning butikken. Etter Telecaster pickguards online eller på gitar butikker.

• Sand av den gamle malingen. Starter med 80 grus sandpapir. Fortsette sliping med finere-korns slipepapir, 120 til 300 grus, inntil all malingen er fjernet. Tørk gitar med en tack klut for å fjerne alt støvet.

• Utføre to til tre lys primer. Grip munnstykket åtte inches over gitar. Bruke primer jevnt og smidig. Tillate primer tørke mellom strøk. Lett sand gitar etter at primeren er helt tørr.

• Maling Telecaster med spray akrylmaling. Følg samme fremgangsmåte brukes for å bruke primer. Utføre to til tre maling. Bruke en polering sammensatte til gitar med en myk klut. Tillate sammensatt tørke. Buff gitar med en myk, ren klut.

• Installere en ny plekterbrett på Telecaster. Erstatte den pickups og hardware følger du fremgangsmåten i del 1.