Aktiviteter for smårollinger til tog for skolen

February 22

Aktiviteter for smårollinger til tog for skolen

Mens litt småbarn er begeistret for å starte førskolen, kan andre kamp for å justere alle endringene. Jo mer du kan forberede barnet for skolen, jo mer vellykket blir hun. I månedene før hun begynner førskolen, sakte justere hennes napping og spise å ligne førskolens tidsplan. På denne måten hun ikke bruke hennes første dagene blir trøtt og grinete.

Spill datoer

Med mindre de har vært i barnehage, blir førskolen første gang de fleste småbarn tilbringe mye tid rundt barna sin egen alder. Hjelpe barn bli vant til å spille sammen og få venner ved å planlegge spille datoer med dine venner og deres smårollinger. Du kan også se etter lokale aktiviteter som du kan delta på, for eksempel pjokk gymnastikk klasser eller historien time på biblioteket. Presenter barnet til andre barn og hjelpe få dem startet å spille sammen, og deretter gå unna.

Kunstprosjekter

Kunstprosjekter hjelpe barna bygge sin finmotoriske ferdigheter. Lære å holde og bruke en pensel eller markør vil hjelpe barna lære å holde fargestifter og blyanter riktig når de når skolen. Sett ut papiret og kunst forsyninger og la småbarn bruk seg for å opprette uansett bilder de ønsker. De fleste småbarn vil naturlig clutch en pensel eller markør i sine neve i stedet for å holde den i en skrivestilling. Plass redskap i sin hånd korrekte noen ganger i løpet av hver art økt så han kan bli vant til følelsen, men ikke skjelle ham hvis han går tilbake til å holde den i hans lukket knyttneve.

Tall og bokstaver

Før barna lære å gjenkjenne tallene og bokstavene, jo raskere de skal skrive dem og bruke dem. Bruke musikk og bøker til å utsette barn alfabet og nummer 1 til 10. Synge ABC med barnet ditt hver dag. Henge en plakat med alle bokstavene på den over sengen. Mens du sakte synge, pek på hver bokstav. Telle høyt når det er mulig. Telle til 10 mens han vasker hendene og hjelpe ham telle biter han tar sin mat.

Retning

Når de når førskolen, vil barn bli forventet å lytte og følg instruksjonene. Hjelpe småbarn praktisere disse ferdighetene ved å spille "Følgende the Leader". Stå foran barnet. Gjøre en handling som flagrende armene som en fugl, og si "Kan du gjøre det akkurat som meg?" Gjenta dette med en rekke handlinger. Du kan også ha barn hjelp du samle forsyninger for kunstprosjekter. Si "Vennligst gå grønne markøren og røde fargeblyanten og bringe dem til meg." Som hun blir mer trening, kan du legge til flere trinn i hver retning.