Hvor å gå til barnets hull i ørene

July 5

Hvor å gå til barnets hull i ørene

Foreldre kan ta barna å få sine hull når de er veldig unge, noen ganger fortsatt i barndom i ørene. Foreldre gjør vedtak for barnet, eller godtar barnets forespørsel, er det viktig å velge et piercing sted som er trygge og anerkjente; et rent og sterilt miljø er av avgjørende betydning.

Kjøpesenter

Noen low-end smykker kjedene tilbyr piercing. Dette kan være et praktisk alternativ disse butikkene tilbyr ofte en startpakke som inneholder et rengjøringsmiddel for å holde ørene smitte-fri. Ikke anta at bare fordi det er en kjent butikk i et kjøpesenter som er det beste stedet å få barnets hull i ørene. Stille spørsmål om deres prosedyren og ta en kikk på miljøet å avgjøre om det er rent. Noen stater har sertifiseringskrav for piercers. Hvis ja, sjekk og se om kjøpesenteret bruker en sertifisert piercer.

Barnelege

Det er fordeler med å bruke ditt barns barnelege for å pierce barnets ører, forutsatt at barnets lege utfører denne fremgangsmåten. Først, i motsetning til på et kjøpesenter, legen er spesielt opplært til å arbeide med barn. Andre, barnelegen allerede vet barnet ditt, og hvordan de er sikkert å reagere i prosedyren. Hvis barnet er spesielt følsomme for smerte, vet legen gjelder et aktuelt smertestillende. Til slutt, hvis du går til en anerkjent lege du stoler, bekymringer om renslighet av miljøet og sterilitet av utstyret bør ikke være et problem.

Hudlege

Hvis din barnelege ikke utfører piercinger, kan hun henvise deg til en hudlege. Som med den pediatrician office, vil hudlege kontoret trolig tilby et rent miljø og en profesjonelt utført prosedyre. En fordel å bruke en hudlege er at hun vil ha kunnskap om allergier og hudreaksjoner, og vet hvilken ørering metall blir den mildeste for barnets ører.

Faktorer å vurdere

Noen foreldre er så ivrig etter å få barnets øret gjennomboret at de tar sine nyfødte fremgangsmåten. Ett argument for dette er at barnet er mindre utsatt for smerten av prosessen. Andre foreldre vurdere øre piercing en alvorlig form for kroppen lemlestelse, og vil heller vente til barnet er gammel nok til å uttrykke en preferanse for hull i ørene.