Hvordan finner jeg ut verdien av mitt mynt samlingen?

April 17

Enten du vil selge mynt samlingen eller du er bare nysgjerrig på hva din er verdt, må du lære mye om numismatics (mynt samle) før en nøyaktig avgrensningsbrønn.

Prisguide

Kjøpe en kvalitet oppdatert price guide for typen mynter i samlingen din. God mynt guider (som Blackbook guider) er på både mynt og bok-butikker. En prisguide skal fortelle deg hvordan å gradere mynter i tillegg forteller deg hva dine mynter er verdt.

Lære å gradere mynter

Du må ha noen ide om hvordan å gradere dine mynter for å komme opp med en fornuftig anslå verdi av dine mynter. Karakterer varierer fra ca godt å uncirculated. Det finnes flere online mynt gradering ressurser for å hjelpe deg gjennom kompliserte prosessen med gradering mynter hvis info i prisguide ikke er nok.

Lagertelling

Få oversikt over alle dine mynter. Programmer som Microsoft Excel å holde en liste over dine mynter enklere enn noensinne. Legge omtrentlig karakterer på alle dine mynter for å prisen dem senere.

Priser dine mynter

Slå opp verdien av alle myntene dine i prisguide. Merke dem på inventar regnearket og legger til verdiene opp å finne den totale verdien av myntene dine. Husk imidlertid at dette er bare et anslag om verdien av myntene dine, den faktiske prisen får du for dem kan (og sannsynligvis vil) varierer. Gå til auksjoner og kontrollere nettauksjoner nettsteder som eBay kan hjelpe deg kom opp med en gjeldende verdi estimatet.