Hvordan få en bue på Zelda Ocarina

September 7

"The Legend of Zelda: Ocarina of Time" for Nintendo 64 har flere våpen som er avgjørende for å løse ulike oppgaver. En av de mest grunnleggende og nyttig våpnene er Fairy Bow, som det kan drepe fiender fra avstand eller aktivere langdistanse utløsere. Fairy Bow er skjult dypt inne i skogen tempelet i nærheten Links hjemby, men du må beseire tre tøffe fiender for å få det.

Instruksjoner

• Inn i skogen templet og fortsett rett fram til du kommer til et stort rom med fire unlit fakler i midten av rommet. Gå inn i den første døren til venstre. Gå rett fram til neste døren, drepe de store Skulltula underveis. Denne skapningen kan bli beseiret enkelt å bruke Hookshot enheten.

• Klatre stiger og hoppe opp blokker til du kommer til det øverste nivået i naborommet. Det er bare en sti å følge, så det er umulig å gå seg vill. Gå rett fram og gjennom døren når toppnivået. Flaming hodeskaller i dette området, er sårbare når deres flamme kort går ut, men det er best å bare ignorere dem og gå videre.

• Gå rett fram gjennom vridd gangen før du åpning. Gå gjennom den og hoppe en plass frem på en plattform. Ta til høyre og hoppe i den retningen nå en dør. Gå gjennom døren, så ned sett trapper i naborommet fram en annen dør.

• Gå gjennom døren til starte en kamp med en Stalfos. En Stalfos er en stor skjelett kriger som bruker et sverd og skjold. Øke din skjold for å blokkere hans angrep, så slå ham med sverdet enten like etter hans streik er blokkert eller rett når du ser ham begynner å lunge fremover. Dette er hans sårbare øyeblikk. Det er et stort Dike midt i dette rommet, så det er også mulig å slå Stalfos bakover ned i avgrunnen.

• Kamp to Stalfos skjeletter som vises etter den første Stalfos har blitt beseiret. Grop i midten av rommet er nå fylt, så du må beseire dem med sverd og skjold. Fokusere på ett Stalfos om gangen og holde tilbake til en vegg å hindre at den andre Stalfos å bli involvert. En stor skattekiste vises når den siste Stalfos er beseiret. Åpne skattekisten å få Fairy Bow.