Hva er forskjellen mellom å spille med en dukke og erting valp?

April 27

Hva er forskjellen mellom å spille med en dukke og erting valp?

Spille med en ny valp kan være en god måte å introdusere nye opplevelser og lage en hund som vil være godt avrundet i voksen alder. Men når spiller blir teasing, resultatet kan bli en hunden det er mistenksom overfor mennesker og fiendtlig mot menneskelig samhandling. Å vite hvor linjen er og hva definerer hver type samhandling er viktig for voksne som for barn.

Skjemaer teasing

Det er flere ting som kvalifiserer som teasing valp. Spille med det men aldri la det faktisk har ballen eller leketøy - konsekvent holde den over hodet og gjøre det hoppe for det eller alltid har det bare nå - erter. Poking og prodding valpen å gjøre det snapper eller kampen for å få den rørende å stoppe erter. Et skjema som kan betydelig satt tilbake trening hvis valpen innser det er ingen vits i å adlyde som det vil aldri være noe i den for det lovende belønning og så tar det bort også erter.

Hvordan spille blir erting

Sunn spille kan enkelt krysse linjen i erte, spesielt med spill som rykk-o-krigen eller puslespill kuber som hunden må løse. Mens valper bør forventes å arbeide for ting - stater de trenger å lære at ingenting er gratis, de også trenger å lære at belønningen kommer med hardt arbeid, hunden Star daglig. Leker hente blir teasing når valpen er aldri lov til å ta eller fange ballen, og i stedet klokker menneskelige følgesvenner kaste den seg imellom.

Typer akseptabel spille

Når du spiller med valpen, la det vinner når det fungerte for belønning. En valp har ikke oppmerksomheten span eller evne til å tenke fremover som en eldre hunden, så spill shoukdn't vare lenge. Etter at den har hoppet for leketøy en gang eller to, kaste det valpen. Valper bygger foreninger figuren resten av livet. Mennesker bør sees som velvillige givere av belønninger, ikke som grusom mestere som tilbakeholde behandler og leker. Akseptabel spill er noe valpen ikke finner truende, skremmende eller ubehagelig. Linjen mellom teasing og spill kan være annerledes. En modig valp som liker spill av gjemsel kan elske å ha en eier hvem skjuler rundt hjørner og hopper ut for overraske den. En mer engstelig valp kan finne dette skremmende.

Konsekvensene av Teasing

Nådeløse teasing kan opprette en valp, og senere en voksen hund - som viser mennesker som fiendtlig og grusom. Valpen kan begynne å fest og bite alvor, føler at det må forsvare seg mot mener monstrene som deler sine hjem. Alternativt kan en valp også bli saktmodige og redd, viser nye mennesker samt familie med mistenksomhet. Teasing og spille er kombinert i en uforutsigbar måte, dukke lærer også at folk er uforutsigbare og ikke klareres. Dette kan gjøre for en hund som kan ende opp med å være farlig å være rundt som voksen, advarer Bichon Frise Club of America.