Hvordan overføre blekk til skinn

July 12

Skinn er produktet for soling dyr. Dyr skjule er bare en annen måte å si dyr hud, så Lær er garvede eller tørket animal hud. Overføre blekk til Lær er akkurat som overfører blekk å flå måten som en tatoveringskunstnere gjør når man setter mønster på huden før. Likeledes, den enkleste måten å overføre blekk til skinn vil være på samme måte at tattoo kunstnere gjøre, tracing papir, blekk, og ultralyd gel eller en unscented gel deodorant.

Instruksjoner

• Tegne eller spore tegningen som du ønsker for å overføre på tracing papir med en vanlig kulepenn. Tracing papir er en tynn, gjennomsiktig papir tilgjengelig på noen hobby forsyning butikk eller online.

• Fukt huden med vann. Hvis du var en tatovering artist fikse hud, bruker du rubbing alkohol i stedet for vann, men Lær trenger ikke å være forutbetalt med rubbing alkohol. Ikke gjennombløt huden i vann, bare dempe den.

• Ultralyd gel gjelder skinn og deretter gni gel rundt hele området der blekk overføres. Istedenfor å bruke ultralyd gel, bruker noen tatoveringskunstnere unscented gel deodorant fordi det er mindre kostbart og lettere å finne. Hvis du bruker deodoranten i stedet for ultralyd gel, så bare gni deodoranten på er hvor blekk overføres.

• Plasser tracing papir på skinn med blekk-side vender ned og trykker tracing papir på skinn med fingrene. Ikke Flytt papiret som dette vil smøre håndskriften. I stedet trykk papiret rett ned.

• Løft papiret fra skinn nøye for å undersøke hvordan overfører håndskriften, hvis den håndskriften ikke har overført helt, trykk sporing papiret tilbake på skinn og gjenta. Hvis håndskriften overføres til skinn, og fjern deretter papiret sporing helt.