DIY bilde montering & innramming

March 26

En flott måte å dele bilder er å montere og ramme dem. Ikke bare gir bildene et profesjonelt preg, men det hjelper også beskytte dem mot støv og riper. Du trenger ikke å ta dem et sted gjøres profesjonelt skjønt. Du kan gjøre det selv, med en tur til hobbybutikk og en ramme som vil utfylle bilder, lage et kunstverk for alle å nyte.

Instruksjoner

• Kjøpe dagligvarer på en hobbybutikk. Gå til delen Foto bilder av butikken for å finne din montering mat og pre-cut vinduet mat. Du kan velge mellom ulike farger og størrelser, som er angitt på etiketten pris Mattene. Velg vinduet mat som er spesielt kuttet for fotostørrelse. Hvis du har en 5 x 7-bilde, velger du vindu mat laget for et 5 x 7 bilde. For montering matter, kan du velge fra skum bord eller vanlig arkivering bord.

• Plass en stripe av viser bånd langs den øverste, indre del av montering mat og vinduet matte, viser det sammen. Montering matten er hva du vil plassere fotografiet på. Vinduet matten legger over bildet, slik at det skal vises. Når begge matter har vært tapet sammen, bør det ligne en åpen bok.

• Lå bildet opp ned på den store ark. Spray syrefritt limet på baksiden av bildet, i et godt ventilert område. Spray kantene først, deretter midten.

• Forsiktig løfte bildet av et hjørne og plasser det i midten av montering matten. Plasser papp over bildet og trykk forsiktig ned. Dette vil forsegle bildet til montering styret. La det tørke i fem minutter. Vaske hendene etter håndtering spraylim for å hindre at lim stikker til bildet.

• Forsiktig ta bildet å sørge for at det har bånd til montering styret. Når det er gjort så, brett ned vinduet matten og plasser det monterte bildet i rammen.

• Plasser papp på baksiden av det foto rammen og tape kantene med din maskeringstape. Prosjektet er nå ferdig og klar til å vises.

Tips og advarsler

  • Dobbeltsidig syrefritt tape kan brukes i stedet for spraylim for å montere bildet.
  • Maskeringstape kan brukes i stedet for hengsler bånd til hengselet Mattene sammen.