Egenskapene av nikkel & kobber i mynter

June 4

Kobber og nikkel komposisjon mynter har vanligvis brukt for mindre kirkesamfunn som 1-% og 5% stykker, og mer nylig 10 prosent og 25 prosent enheter også. Ideelt sett bør metaller i en mynt tillate den å motstå slitasje og korrosjon, være rimelig å produsere og vanskelig å forfalske. Kobber og nikkel møte hver av disse kravene godt når de er kombinert i en legering.

Mynt legering holdbarhet

Kobber er for myk til å gjøre en god mynt, men når kombinert med en hardere materiale, det fungerer bra. Et klassisk eksempel er en pre-1982 American penny. Mykere kobber er kombinert med en liten mengde sink, fullstendig endret egenskapene slik at det er mye mer slitesterkt.

Nikkel har blitt svært populært for bruk der metall hardhet er viktig. USA "nikkel" er faktisk 75 prosent kobber og 25 prosent nikkel, som er de ytre lag av dimes og kvartaler preget fra 1965 til stede. Nikkel er svært magnetisk, som er ikke bra for pengene spesielt i dagens elektroniske verden, men kobber-nikkel legering brukt for disse myntene er ikke magnetisk.

Mynt korrosjonsbeskyttelse

Kobber har gode korrosjonshemmende egenskaper, slik at det er nyttig i avløp programmer. Det vil ikke rust og reagerer ikke med svært mange stoffer. Det er derfor du finner kobbermynter over 100 år gammel som kan være "skitne", men er sjelden korrodert. Nikkel forblir skinnende lenge gjør for en attraktiv mynt overflate, og er også svært motstandsdyktig mot korrosjon.

Kobber og nikkel er rimelig

Kobber og nikkel er ganske rimelige metaller, så prege dem fra et materiale perspektiv ikke er dyrt. Sikkerhet for produksjon og transport er mindre detaljerte sammenlignet med gull og sølv prege, siden insentiv til å stjele liten denominasjonsvalutaen er mindre.

Vanskelig å piratkopiert

Nikkel har en Smeltepunkt på 1,453 grader Celsius, gjør forfalskning svært vanskelig uten omfattende ressurser. Blandingen av kobber og nikkel i dagens nikkel, krone eller kvartal må være nøyaktig eller myntens farge og tetthet blir, så dette igjen presenterer en metallurgisk barriere for alle unntatt de mest sofistikerte forger, som uten tvil vil fokusere på gull eller sølv mynter.