Hvordan nivå raskt i World of Warcraft

October 26

Det er en viss tilfredsstillelse involvert i å nå høyere nivåer i World of Warcraft, også, WoW, raskt. Det er også bonuser som du øker. Bortsett fra ulike Magier og angrep, du også få å begynne å bruke talentpoeng på nivå 10, få noen virkelig kule Magier og ferdigheter på nivå 20, og level 40 får du en mount. Det er mange veier å bruke til 70, men det er vanlig verktøy og generelle forslag som vil hjelpe deg få det raskere.

Instruksjoner

• Få tilleggsprogrammer. Tillegg eller mods, er gode verktøy. Det finnes nettsteder som vil gi deg med programvare som vil spore og automatisk oppdatere add-ons du bruker. Nivellering er nyttigste mod ett for questing. Mange av dem vil spore hva du trenger å gjøre, vise deg på kartet hvor du finner elementer, etc. som du leter etter og vise deg akkurat som å slå ferdig søken til. Dette hjelper deg nivå raskere du kan gå ut og fullføre flere oppdrag i det samme generelle området samtidig.

• Bo uthvilt. Resten oppstår i spillet når du logger av i en by eller vertshus. Du kan fortelle du får resten når figuren din stående i noen-opp-display (HUD) blinker gull og det er "Z" ligger der ditt nummer vil normalt være. Opplevelsen bar i lavere nivå del av din HUD blir også blå i motsetning til lilla. Når du er uthvilt får du mye mer erfaring for å drepe skapninger enn normalt. Dessverre, det teller ikke mot erfaring for å fullføre oppdrag. Resten slites av etter får en viss erfaring.

• Bli en Guild. Det finnes mange laug i spillet. Hvis du ikke vet andre som spiller, spør rundt om tilgjengelige laug. Mest alvorlige laug har regler om hvem som kan skrive og hva guild handler om. Mange høyt laug er bare for raiding, men du kunne komme inn i en av deres mater laug, eller som å utvikle lavere nivå tegnene. Fordelen med en guild er det mange som har spilt en stund å svare spørsmål og hjelpe deg med forekomster og samle utstyret. Dessuten er det noen ganger hyggelig å ha noen du vet for å spille med.

• Noen gjøre undersøkelser. Det er mange nettsteder som gir informasjon om WoW. De ikke bare har spilleren fora, men de fleste gir også søken hjelp og informasjon om en rekke emner, som ulike yrker. Du kan også bli kjent med utstyret og hva den kan gjøre. Bedre utstyr betyr raskere questing tid som dette kan virkelig øke statistikken din.

Tips og advarsler

  • WoW kan være ganske addicting, kan spille ansvarlig.