Musikk instruktør jobb beskrivelse

July 26

Musikk instruktører bruke sin musikalske kompetanse til guide studenter i lære å synge eller spille et musikkinstrument. Ved å jobbe med studenter, kan musikk instruktører hjelpe elevene forbedre og øke med sine instrument for valget.

Private leksjoner

Mange musikk instruktører lære privatundervisning. Dette er vanligvis one-on-one leksjoner. Ofte leksjoner er tretti minutter til en time, en gang i uken. Musikk instruktøren kan tilordne øvelser, vekter eller noter og hjelpe student fremgangen i deres spille på hver leksjon. Denne typen undervisning kan ofte sammenfaller med musikk skoleklasser, med privat instruktør å hjelpe studentene forberede seg stykker for tryouts eller kommende konserter.

Skoleklasser

Mange musikk instruktører jobber på skoler med band som band, orkester og kor. Generelt innebærer dette klasse instruksjon og ikke instruksjon som privatundervisning. Ofte læreren velger musikken stykker og lede skoleklasser i lære og utføre disse brikkene på konserter og andre arrangementer. Vanligvis vil de også utføre rollen som dirigent og koordinator for musikk-gruppe de instruerer.

Utdanning

Utdanning varierer for musikk instruktører. De undervisning privattimer trenger ikke generelt bestemt sertifisering enn beherskelse av sine instrument valgfrihet. De som underviser i school innstillingene ofte har en bachelor, master- eller doktorgrad i Musikkpedagogikk er sertifiserte lærere. Mange musikk instruktører, ofte de som underviser privattimer eller skoleklasser, også spille i ulike ensembler der de kan videre sin egen musikk studier.

Fordeler for studenter

Musikk instruktører kan være svært gunstig for studenter. For instruktører som underviser one-on-one leksjoner, gir dette studenten mulighet til å ha noen kritikk sine leker, og merker eventuelle mangler eller områder som må forbedres. Instruktører kan tilpasse student undervisning basert på at studentenes individuelle behov. For skoleklasser, instruktører kan gi lignende fordeler, men på et gruppenivå. Disse instruktører kan hjelpe elevene delta i en rekke skolen og distriktet bredt musikkgrupper, i tillegg til å lære dem hvordan å spille i et ensemble eller stor gruppe.

Fordeler for instruktører

Musikk instruktører kan dra seg ved å be også. Å være en musikk-instruktør er en måte for en musiker å tjene en stabil inntekt, samtidig andre forbedre i sin kunnskap om et instrument på samme tid. Også gjennom lære andre, kan musikk instruktører bli bedre på sine egne instrumenter, også. Gå gjennom leksjonene og studerte musikk med studenter kan hjelpe instruktøren forsterke prinsipper og idealer i å spille sine egne.