Hvordan stille påhengsmotor støy

May 7

Et flertall av støy fra en motor er generert gjennom motoren bolig. Det finnes en rekke løsninger på problemet, det enkleste av disse er å bruke Hørselvern. Før vurderer noen av fremgangsmåten nedenfor, må du kontrollere at uønsket støy ikke er blir generert av båtens passasje og resulterende vinden.

Instruksjoner

• Senk motoren slik at propellen ikke er eksponert når båten drives ved høyere hastigheter. Fast på baksiden av båten må kuttes ned litt å gjøre dette. Fjerne motoren først bruker en mobil motor heise og løfte ringer for store utenbordsmotorer. Du kan også prøve å endre props på motoren (som noen som ventilert rekvisitter, kjøre mer stillegående enn andre).

• Passe motoren med en liksvøpet. En rekke produsenter produserer cowling utformet for å redusere støy. Noen av disse bruker skum som en lyd dampener. Hvis dette er tilfelle, vurdere fjerne skum og erstatte den med en bedre lyd dampener, som tilgjengelig fra bil lyd butikker.

• Bygge en støy-skjerming kabinett. Dette kan være så enkel som bygging et stykke kryssfiner over fast slik at motorstøy er reflektert fra driveren. Måle bredden på akterspeilet og høyden som motoren strekker seg over den. Klippe plassen av kryssfiner til disse dimensjonene og ut plass å tillate håndtaket på motoren å komme gjennom. Skru kryssfinér til fast.

• Vurdere å endre motorer, hvis ovenfor bør ikke. Firetaktsmotoren er mindre bråkete enn to-takts utenbordsmotorer. Motorer fra ulike produserer er forbundet med ulike mengder av støy. Suzuki og Evinrude begge produserer relativt rolig utenbordsmotorer. Vær imidlertid oppmerksom på at i noen tilfeller en roligere motor er også mindre kraftig.