Hvordan bevare en pels med bare boraks

March 20

Boraks eller hydrert natriumborat er en jernmalm avledet fra mineral boron, og brukes ofte som en naturlig syre ren og bleke ulike overflater og elementer i hjemmet. Mindre kjente bruk for boraks er konserverende etter rengjøring animalske pels, skinn og fjær. Boraks tørker opp væske i skinn og tetter porene rundt pels neglebåndene, holde dem fast i stedet krever nesten ingen arbeid på din del. Beste er at du kan stole utelukkende på boraks for bevaring egenskaper uten å måtte kjøpe en masse produkter for å få jobben gjort.

Instruksjoner

• Finne en plastbeholder som er stor nok til å holde det hele rene dyr skjule med pels. Du bør kunne spredt pels på undersiden av beholderen uten å bli kastet eller fremhevet.

• Hell ut nok boraks i plast beholderen bare for å dekke bunnen. Utforme pelsen oppå laget av boraks med skinnsiden vender ned og pelsen grossist.

• Dryss mer boraks på pelsen og bruke din finger for å arbeide granulater i pelsen. Du vil sikre dette laget av boraks kommer i kontakt med selve huden av pelsen. Dekk hele huden i en ekstra 1/4 tommers av boraks å gi ekstra dekning og sikre selv bevaring.

• Angi beholderen i et kjølig sted uten mye fuktighet beholde pelsen. Skins tar tre dager for å tørke, men du må sjekke det hver dag for å overvåke fremdriften.

• Push av det øverste laget av boraks fra et lite område på pelsen og gripe noen av pels hår. Hvis hårene kommer ut lett fra huden, er Skjul ikke tørr. Hold sjekke til pelsen forblir på plass på huden selv når du rykk den.

• Løft pelsen av beholderen og fjern så mye av boraks som mulig med pensel. Bruke slangen vedlegget på et vakuum fjerne gjenværende granulater og bruke pels for det ønskede formålet.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å fjerne noen av boraks fra pelsen, gni varm cornmeal i huden for å løsne plagsom partikler deretter børste cornmeal og boraks vekk sammen. Stick en bolle med cornmeal i ovnen før det er litt varmt og bruke dette rengjøring med.
  • La ikke pelsen i boraks lenger enn nødvendig, eller det vil bli uhåndterlig.