Hvordan du knytter en 12-volts motstand til en RGB LED

March 19

De fleste lys utslipp diodene (lys), inkludert den røde, grønne og blå (RGB) variasjonen, arbeid på rundt 4 til 4,5 volt (V). Hvis flere LED i serien er koblet sammen, øker spenningen kravet. Noen vanlig lys bruke flere lysdioder og arbeid på 12 V. For sikker drift av lysdioder, installere en motstand i serien med lysdioder. Motstanden begrenser straumen gjennom lysdioder---en nødvendig forholdsregel siden en svært høy strøm kan skade lysdioder. En 12 V-motstand er den som brukes for lysdioder arbeider på 12 V.

Instruksjoner

• Aktivere en loddebolt, og sette den ved en temperatur på 400 grader Fahrenheit.

• Finn anode terminalen av LED lys, merket med en "+" tegn. Plass lyset på et flatt og tørt underlag slik at anoden terminal er utsatt.

• Hold en loddetinnet wire på terminalen, og trykker du det forsiktig med spissen av loddebolt. Loddetinn vil smelte og flyte på terminalens overflate. Trekke loddetinn ledningen, og sette loddebolt spissen tilbake til eieren.

• Plass 12V motstand på en flat og tørr overflate. Hold loddetinn wire på slutten av en av de to motstand fører, og ta det med loddebolt spissen. Loddetinn vil smelte og flyter på overflaten av ledelsen. Trekke loddetinn ledningen og lodding jern spissen. Gjenta denne prosessen for å smelte loddetinn på andre ledelsen av motstanden.

• Hold Motstandsverdien med pinsett, og ta en av loddet endene i kontakt med anoden på LED-lys. Trykk anodens terminal med loddebolt spissen, og vente på sin loddetråd smelter og flette med spissen av motstandsverdiens terminal. Trekke loddebolt spissen, men holde Motstandsverdien til loddetinn har styrket.

• Kle av ca 1/4 tommers isolasjon fra røde kabelen av en LED-strømforsyning, bruke en wire stripper. Plass det på et flatt og tørt underlag slik at strippet enden er fortsatt synlige.

• Hold loddetinn wire på strippet slutten av røde ledningen, og ta det med loddebolt spissen. Loddetinn vil smelte og dekke ledningen. Trekke loddetinn ledningen og lodding jern spissen.

• Hold i ledningen, og bringe strippet enden i kontakt med gratis slutten av motstanden. Trykk endene loddebolt spissen, og vente på loddetråd smelter og flette. Plassere loddebolt tilbake i eieren. Ikke Flytt røde ledningen til loddetinn har styrket.

Tips og advarsler

  • Arbeid i et godt ventilert område mens lodding, som loddetinn røyk kan føre til pusteproblemer og forårsake. Ikke berør loddebolt spissen med nakne hender, ellers kan det oppstå alvorlige hud brannsår.