Hva er behandlingene for magesår inne hundene?

August 5

En magesår er sår, små hull eller erosjon i hundens mage fôr. Sår kan være smertefullt og skadelig for hundens helse og nesten alltid krever behandling fra en veterinær. Hunder som har magesår kan miste deres appetitt, og kaste opp selv når de ikke har noe mat i magen, og hvis ikke behandles, kan de begynne å spy blodet. Hvis hundene viser noen av disse symptomene, må de testes for magesår umiddelbart.

Årsaker

Sår er virkelig skyldes for mye syre i hundens mage, men det er flere årsaker til dette, inkludert medisiner, lidelser, stress og skade. Noen ganger eiere rådes til å gi hundene små doser av NSAIDs (nonsteroidal anti-inflammatoriske legemidler) eller aspirin, men et beløp av disse medikamentene kan forårsake alvorlige magesår inne hundene. Noen stressende situasjon kan forårsake mage til å overprodusere acid, spesielt for hunder som har nervøs tendenser.

Hjem rettsmidler

I tillegg til noen behandling veterinær anbefaler, kan legger honning hundens måltid hjelpe avgjøre magen. Gi en teskje honning med måltider å coat magen og hjelpe til med fordøyelsen. Dette vil hjelpe sår leges raskere og redusere irritasjon.

Spesiell diett

Mens sår er healing, kan hunder ha på en spesiell, tørt diett. Spesielt for de første dagene må eiere feed hunden flere svært små måltider hele dagen. Målet med denne dietten er å minimere mat innhold i hundens mage til enhver tid, slik at hundens kropp ikke har å produsere så mye syre som et stort måltid.

Medisiner

Veterinarian mai foreskrive medisiner for å hjelpe hunden magesår å helbrede så raskt som mulig. Dyrlegen vil trolig foreskrive en syre blocker for å redusere den syre innholdet i magen, en mage fôr medisiner for å gjøre slimhinnen i magen tykkere, eller en kombinasjon av begge.

Nødhjelp

Ulcers er nødhjelp. Hvis du mistenker at din hunden har en magesår, burde du se din veterinarian umiddelbart. Magesår er ofte ledsaget av overdreven oppkast, som vil tørke hunden. Hvis hunden er oppkast, må veterinær gir hunden væsker subcutaneously.