Kan toeggede tvillinger har samme hår, øyenbryn & øyenvippe Coloring?

March 22

Kan toeggede tvillinger har samme hår, øyenbryn & øyenvippe Coloring?

Toeggede tvillinger forekommer i ca 2/3 av alle twin svangerskap, Dr. Vincent Iannelli skriver på webområdet holder barna friske. Toeggede tvillinger er ikke forskjellig fra alle andre søsken når det gjelder deres genetikk. De er like sannsynlig å ligne hverandre som søsken født i separate fødsler.

Definisjon

Toeggede tvillinger er søsken født på samme tid, og som ble unnfanget fra to sett med gameter fra hver av foreldrene. De vokser og utvikler i separate sacs og er næret av separate placentas.

Typer oppfatning

Det er to måter toeggede tvillinger er naturlig unnfanget. Den vanligste er superfecundation. Når superfecundation skjer, utgivelser mor to egg på eggløsning. To separate sperm fra Faderen gjødsle disse egg. Den andre forekomsten er superfetation. Dette skjer når mor ovulates en gang etter unnfangelsen og andre egget er befruktet også. Når dette skjer, Tvillingene er på ulike stadier av utviklingen, men må bli født på samme tid. In vitro fertilisering er en annen årsak for broderlig twin fødsler.

Utseende

Toeggede tvillinger er søsken, genetisk ikke forskjellig fra andre søsken. De deler om lag 50 prosent av sine gener, ifølge flere skatter nettstedet. Derfor kan hår og øyenbryn øyenvippe farge være den samme. Men har disse egenskaper samme sjanse til å være annerledes som med søsken født år fra hverandre.