Hvordan gi barn oppmuntring & ros

October 1

Ingenting er mer behagelig for barn enn hennes foreldres kjærlighet og godkjenning. Foreldre har en naturlig tendens til å være interessert i sine barn, men det er lett å få avveie med kjas og mas i hverdagen. Et barns følelser kan bli skadet når hans mor eller far ikke merke noe som han har gjort og er spesielt stolt over. Priste og oppmuntre barnet på en konsekvent og gjennomtenkt måte forsikrer om kjærlighet og tilbyr betydning veiledning for sin utvikling.

Instruksjoner

• Å tenke om meldingen du sender. Kommunikasjon innebærer mer enn ord. Vi kommunisere med våre barn gjennom ansiktsuttrykk, kroppen bevegelser og tonen i vår stemme. Et barn føler seg oppmuntret av smilet på en forelder ansikt.

• Gjør et poeng av priste barnet. Foreldrekontroll komplimenter hjelpe barna å utvikle selvrespekt og en følelse av velvære. Tenk på de personlighetstrekk du vil oppmuntre i barnet ditt. Oppmuntre barnet til å være gjennomtenkt, hensynsfull og respekt for andre.

• Ros spesifikke ferdigheter. Hun vil være gyser å vite at du er fornøyd med hva hun har gjort eller gjort. Vær oppmerksom på hva er viktig for barnet ditt. Ikke fokusere utelukkende på hva du vil at barnet skal lære. Barnets følelse av stolthet og uavhengighet støttes når han er i stand til å gjøre ting på egen hånd. Dette vil innpode selvtillit.

• Lag priste barnet en vane. Det er lett å bli utilsiktet neglectful etter en lang anstrengende dag. Utvikle en vane å alltid spør om barnets dag og priste henne for det hun. Hun kan ha ventet hele dagen å vise deg hva hun har gjort.

• Unngå å gjøre sammenligninger eller negative kommentarer. Ros ikke barnet å kritisere andre barn, som i, "Du gjorde en så mye bedre jobb enn Sally." Ikke kvalifisert ros ved å si, "det er flott, men det kunne ha vært bedre." Alltid ros på en konstruktiv og positiv måte.