Slik Care for Senegal kameleoner

October 8

Slik Care for Senegal kameleoner

Vanlig senegalbonding potentialensi, mer kjent som den Senegal kameleon, er et fascinerende reptil som gjør en utmerket kjæledyr. De er et mindre utvalg av kameleon, sjelden vokser større enn 7 eller 8 inches, pleier å være en drabber nyanse av brun eller grønn enn mange andre arter, men de endrer farge ofte. De er føyelig og rolig pets, men ikke ideelt for første gang eieren, som de fleste Senegal Chameleons er vill fanget og ikke oppdrettet i fangenskap.

Instruksjoner

• Sett opp en passende stue. De fleste artene kameleon liker ikke å se sin refleksjon i glass, som et akvarium. Derfor, en skjerm eller maske bur er best. Det tilbyr tilstrekkelig luftstrøm og eliminerer potensielle problemer forbundet med glass merdene. Loddrett område er viktig i kameleon bur, de liker å klatre, så minimum bur størrelse burde være ikke mindre at 24" L x 24" W x 48 "H. Buret bør være godt utstyrt med bo planter og trær, som er avgjørende for riktig Senegal pleie. Den ideelle temperaturen bør variere fra 75 til 98 grader C, med 50-100% luftfuktighet til blomstrende kameleoner.

• Gi passende belysning. Belysning er helt avgjørende for riktig Senegal pleie. Din kameleon trenger daglig eksponering for reptil godkjent UVB lysrør. Minimum 12 timer om dagen er anbefalt for de fleste Senegals, samt gratis tilgang til en varme glødelampe. Kameleoner må regulere kroppstemperaturen kjernen, og hvis tillatt gratis tilgang til varme pærer vil holde seg varm eller kjølig nok etter behov. Den beste måten å sikre din Senegal blir nok lys er å installere en enkel timer på lysene, satt for 12-14 timer i døgnet. Daglig eksponering for naturlig lys er også bra for din kameleon, så plassere buret i et område med god soling er en ekstra bonus.

• Hold din kameleon hydrert. Dehydration er en av de raskeste måtene å drepe din kameleon så riktig vanning er viktig. Kameleoner, i motsetning til mange reptiler, vil ikke drikke ut av en vanning bolle eller annen beholder. De foretrekker å drikke vann som samler seg på blader i sitt habitat. En misting system er en ideell vanning oppsett, som det ikke bare tillater vannet å sakte samle for din Senegal, den likeledes tilbyder luftfuktighet og fuktighet viktig for en kameleon hud og øyne helse. Kjøre mister ofte hele dagen, drikker sørge for din kameleon nok til å bo hydrated.

• Mate din Senegal kameleon riktig; Dette er avgjørende for å sikre optimal helse. Senegals vil spise nesten alle insekt de kommer over, gjør mate dem ganske enkelt. De ikke krever noen menneskeskapt tilskudd, og trives på små insekter som huset edderkopper, frukt fluer, sommerfugler og ormer. De trenger bare å bli matet 1 til 3 liten næringen artikler daglig og faste for en dag eller to per uke er helt akseptabelt.

• Tillate stabilitet, rolig og rutine for en lykkelig Senegal. Jo mindre de avbrutt, sunnere og lykkeligere de pleier å være. Spot rengjøring burene eliminerer behovet for hyppig totale bur sammenbrudd, så fjerne oppspore næringen og avføring så snart som mulig. Hyppige endringer i temperatur og fuktighet kan være svært risikabel å dens sunnhet, så et stabilt miljø er viktig. Vill fanget chameleons er ofte infested med parasitter, så sørg for at den nye vennen er sett umiddelbart av en pålitelig, kunnskapsrik reptil veterinær å bli kvitt disse skadedyr. Sunn Senegal kameleoner kaste huden hver 3 måneder, før de kommer i alderdommen. Enkel og riktig fôring din Senegal kameleon kan lett gi 5 eller flere år med moro og companionship.

Tips og advarsler

  • Senegal kameleoner elsker å tilbringe tid utendørs, så om sommeren kan du transportere dem til et uteområde i korte perioder. Bare sørg for de bo hydrated og ikke overopphetes.
  • Håndter ikke din kameleoner for ofte. De er svært følsomme for oljer og sporstoffer kjemikalier på huden vår, og de kan bli syk over håndtering.
  • Tillat ikke temperaturen i din kameleon-området for å gå under 60 grader. De tropiske skapninger og må være i et varmt og fuktig miljø.