Hvordan ta vare på alvorlig bleie utslett

February 11

Hvordan ta vare på alvorlig bleie utslett

Enten du er en første gangs forelder eller har flere barn, se babyens nederst bryte med rødhet, er chapped hud og med blemmer unnerving. Mens det er noe som nesten alle foreldre omhandler noen ganger, kan bleie utslett være vanskelig å unnslippe fordi selve ting som forårsaker det - bleier og fuktighet, er i konstant kontakt med babyens nederst. Hvis du prøver rettsmidler for å ta vare på bleie utslett og det fortsatt ikke går bort, kan det være tid til å snakke med din barnelege.

Instruksjoner

• Endre babyens nederst så snart du oppdager han er vått. Slik at babyens hud å være i kontakt med fuktighet kan forverre en bleie utslett. Husk at mens lille kanskje trenger hyppige endringer nå, reduserer mengden av daglige bleie endringer som din barn aldre. Likevel er det viktig å holde diapering forsyninger på siden slik at du kan endre så snart som mulig.

• Vask babyens nederst med vann og unngår å tørke de rammede områdene, advarer AskDrSears.com. Tørke området med kluter kan forårsake friksjon fakkel-ups, så prøv å bruke en blomsterløk syringe for å sprute vann over huden og deretter klappe den tørr når barnet ditt har hatt en våt eller skitten bleie.

• Tillat babyens nederst til luft ut så mye som mulig, foreslår Cleveland Clinic. Når lille en har en alvorlig bleie utslett, er en av de beste behandlingene for å redusere tiden i kontakt med bleier. Etter en endring, kan du prøve å la barnet gå naken i noen minutter før du erstatter bleie tillate for ren, tørr hud.

• Pels babyens berørte huden med en bleie cream som inneholder sink oksid eller vaselin, foreslår American Academy of Pediatrics. Dette skaper en barriere mellom hud og fuktighet gi babyens hud muligheten til å helbrede.

• Prøv en ny merkevare av bleier til å bestemme om barnets reaksjon er forårsaket av stoffet i bleie. Du kan bestille prøve pakker av bleier fra produsent nettsteder og teste hver til du finner riktig passform. Eller vurdere å bytte ut engangs bleier for tøybleier laget av ubleket bomull, som kan fungere bedre for sensitiv hud.

• Kontakt legen din dersom babyens utslett er så alvorlig at den blemmer, innebærer ødelagt hud eller ikke går bort i to til tre dager. Utslett er sjelden en nødssituasjon, så du kan snakke med legen din om din lille ens hud på neste avtale eller ring for en resept bleie cream.