Bakluken spill

October 14

Bakluken parter kan være enkle eller hendelse nesten like spennende som selve spillet. I tillegg tilbyr gjestene rikelig med mat og drikke, gi dem en god tid med bakluke party-spill. Ta liten behandler for alle gjester og større premier for vinnerne av spillene.

Forbudt bevegelser

Spillerne står i en sirkel, armene avstand fra hverandre, og leder står i sentrum. Leder gjør ulike bevegelser følger alle i sirkelen ham. Før du spiller, kan du velge to handlinger forbudte bevegelser og bestemme hva spillerne må gjøre i stedet for at bevegelsen. For eksempel hvis lederen krysser armene, må spillere klapp magene deres. Som spillere gjør en feil, er de ute av spillet. De siste gjenværende vinner spillet, og blir ny leder.

Relé Mania

Del gruppen i to lag. For hvert lag, definere to avføring noen avstand fra hverandre. Plass fotball hjelm, skulderputer og kneet pads på første avføring. På andre avføringen sett en bolle med vann, en bred-necked flaske eller glass og en skje. Den første spilleren på hvert lag går til første avføringen, setter på utstyret, går til andre avføring og setter en spiseskje vann inn i glasset. De løp tilbake til andre avføring, does og løp tilbake til deres team å merke neste spiller.

Egg Hunt

Dette spillet er for barn i gruppen. Maling plastikk egg fargene i lagene spiller den dagen. Sett et nummerert stykke papir og en stykke sukkertøy i hvert egg. Skjule egg og sette barna jakt. Begrense hvert barn en rekke egg hun kan finne. Hvert barn blir å holde godteri i eggene, men barnet med den høyeste antall får en premie.

Sport Scramble

Forberede en liste over krypterte ord knyttet til sport, spillet du ser og bakluke parter. Lage en kopi for hver gjest. Angi en tidtaker og la spillere prøve å unscramble så mange ord som mulig. Personen med de fleste ordene vinner en premie.

Sende ballen

Del gjester i to grupper og har hvert lag står linje. Gi hvert lag en fotball å passere ned linjen. Trikset er spillerne ikke kan bruke hendene. Albuene tillates. Ballen må gå ned linjen, med den siste personen racing tilbake til fronten og sendes til spilleren som starter. Det første laget til slutt vinner.