Hva dekker Krepss Hard beskyttende?

October 10

En kreps, ofte referert til som en crawdad, gjelder hummeren. Kreps lever i ferskvann, selv om noen er i stand til overlevende i saltvann. Når du ser på en kreps vil du se at hodet og midsection (eller syn) sammenføyes. Kroppen, som kan være mørk brun, grønn eller gul, er segmentert. Kreps har øynene på bevegelige stilker og sin snute er skarp. En kreps er om lag tre inches lang.

Krepsdyr

Kreps er et krepsdyr som en hummer. Krepsdyr betyr at det er en skall eller skall. Krepsdyr er dyr, betyr at de ikke har et ventrale hjerte eller ryggvirvel

kolonnen. Dette er en encellet organisme.

Ryggskjoldet

Den hard beskyttende dekke på en kreps er et skall dekker skjold. Det kalles en "ryggskjold," som er en del av ytre skjelett som dekker thorax og hodet og beskytter krepss laterale og dorsal overflater. Ytre skjelett får ikke større som dyret vokser. Det er utgytt regelmessig, og kreps gjør en ny. En kreps kan flytte selv om skallet er hardt, men ytre skjelett begrenser veksten, hvilke er hvorfor skallet utgytt nå og da, og en ny opprettes. Når nye skallet genererer, er smidig og myk først. Hvis en kreps har nylig molted, er det referert til som en myk-shelled krabbe.

Molting

Kreps molts, som betyr den røyter sin ryggskjold outgrows den, og deretter genererer en ny. Når den molting oppstår, kreps blir myk og på

fare for ttack av andre fisk eller andre kreps. Det tar et par dager for et nytt skall helt stivne og igjen gir beskyttelse for kreps. Voksen kreps molt omtrent to ganger i året, men babyer molt et par ganger i måneden.

Fakta

Et interessant faktum om kreps er at de kan bli blendet eller deres syn skadet hvis de er utsatt for direkte sollys. Når en kreps er skadet på grunn av uforsiktig håndtering av dykkere, kan kreps ikke gå i softshell stadiet som det er ment for å gjøre. Det kan ta så mye som tre sesonger for en skadet kreps gjenopprette og gjenoppta molting prosessen. Men det er sårbar å predators samtidig og trolig vil ikke overleve. Når horn på kreps er brutt, er dette dødelig for en kreps fordi han trenger hornene å oppdage bevegelse.