Hva er de viktigste tingene på en tenåring liv?

February 10

På avstand, kan det vises at tenåringer verdi klærne, sosial status og trådløse gadgets mer enn noe annet i livet. Mens disse tilsynelatende overflate-nivå ønskene synes viktig for tenåringer, resten-forsikret, foreldre, kamp-slitt det viser seg at unge verdsette de "store ting," som tilbringe tid med sine foreldre og relasjoner med nære venner, mer enn noe annet.

Ansikt tid med foreldre

Til tross for deres verbale protester som de ønsker å være "venstre alene," det viser seg at, som barn i alle aldre, tenåringer ønsker og verdsette ansikt tid med foreldrene. Faktisk, til tross for stereotypen som tenåringer ønsker å presse sine foreldre som de modne, kan motsatt være sant. For eksempel fant forskere ved Penn State University at tenåringer faktisk ende opp med å tilbringe mer tid med sine foreldre som de tomme mot eksamen, ikke mindre, og at tenåringer som tilbringer tid med deres fedre hadde bedre sosiale ferdigheter og selvtillit enn jevnaldrende.

Betingelsesløs kjærlighet

Ja, ungdomsårene kan turbulente for både foreldre og deres barn. Men selv når hun er i throes av hennes syvende hormon-indusert meltdown av dagen, tar tenåringen trøst å vite at du er der for henne, uansett hva. Betingelsesløs kjærlighet er ikke bare viktig til tenåringen din, er det viktig å hennes utvikling og velvære. Ifølge råd fra psykologi i dag er din "urokkelig tilstedeværelse" den "største støtten hun vet." Som sådan, krever tenåringen din emosjonelle støtte og veiledning, spesielt når det er vanskelig og selv når du ikke liker eller misliker hennes oppførsel.

Peer relasjoner

Din ungdoms forhold til hans venner er også kritisk viktig for ham. Sterkt vennskap kan hjelpe tenåringen forbedre kompetansen konflikt oppløsning, vær steinete overganger og forbedre sin selvfølelse. Ifølge University of Illinois forlengelsen nettsted, uten konsekvent og lojale vennskap, tenåringer kan bli trukket tilbake og ensom, og deres akademiske prestasjoner kan lide. Derfor bør foreldre oppfordre sine tenåringer å etablere solide relasjoner med venner som både foreldre og tenåringer kan stole.

Nok søvn

Noen gang prøvd fengende din overtrøtt videregående skole student fra dyp søvn? Da vet du hvor viktig søvn å en tenåring. Dessverre er naturlig søvnsyklus på de fleste unge i direkte konflikt med videregående skole Starttidspunkt, fører til en befolkning på groggy, humørsyk, søvnmangel studenter. Ifølge nettstedet til National søvn Foundation, kan ikke får nok søvn påvirke et barns evne til å lære, lytte og konsentrere seg. Derfor når forsterke betydningen av søvn til tenåringen din, selv om det betyr at hun må overlate den smartphone til deg før hun hodet til rommet for natten.

Mr. uavhengig

Som tenåringer mot voksenlivet, de ikke bare ønsker mer selvstendighet, de trenger det. Slik at tenåringen frihet til å ta egne beslutninger er et viktig trinn i barnets utvikling og vil hjelpe ham bli en sunn, selvforsynt, fungerende del av samfunnet. Som han vokser, selvfølgelig, må du fortsette å sette grenser og være der for ham følelsesmessig. Imidlertid prøve å begrense ditt råd, og så lenge situasjonen ikke er potensielt skadelig for hans helse eller sikkerhet, la ham plass til å gjøre feil.