Hvordan bli en Foster foreldre for LBGTQ barn

December 22

Foster bekymre er et statlig og -regulert program som tillater individer og familier til å gi midlertidig hjem for barn som ikke kan leve med naturlig familien. Enkeltpersoner og familier som ønsker for å gi foster omsorg for lesbiske, homofile, bifile, transseksuelle barn må oppfylle ekstra behov av disse barna. Kravene til fosterhjem av disse barna vil variere fra stat til stat.

Instruksjoner

• Kontakt din lokale Institutt for familien Services eller barn og familie og fullføre et foster familie rente-skjemaet. Du vil bli tildelt en saksbehandler. Fortelle saksbehandleren du er interessert i å bli det foster foreldre å lesbiske, bifile, homofile eller transseksuelle barn.

• Delta en foster foreldre retning klasse i ditt område. Din foster-care saksbehandler gir informasjon for en klasse i ditt område.

• Komplett preservice trening klassen i ditt område. Dette treningsprogrammet gir foster foreldre informasjon om omsorg for foster barn.

• Fyll en selvstudium med din saksbehandler. Antall hjem studier kreves varierer avhengig av staten. Hjemmet studien er utformet for å sikre at hjemmet ditt er foster ideelt for lesbiske, bifile, homofile eller transseksuelle barnet.

• Sende inn personlige opplysninger for en bakgrunnssjekk. Informasjonen som kreves varierer avhengig av staten, men kan inneholde personlige referanser, fingeravtrykk av hver individuelle 18 år eller eldre, og kriminell bakgrunn og medisinsk helsesjekk. Hvis du og ditt hjem er funnet egnet for barnet du ønsker å fremme du får sertifisering for fosterhjem og samsvarer med barn i ditt område.