Hvordan lage et Christmas Terrarium

November 23

Hvordan lage et Christmas Terrarium

Terrariums er gode måter å bringe hele mini økosystemet innendørs hvor du kan se den vokse og blomstre. Legge til en touch av ferien til ditt naturlige innredning med denne vakre julen terrarium. Unge vitenskap fans vil nyte skape denne naturlige dekorasjon, og med riktig pleie, vil den blomstre i og utenfor ferien.

Instruksjoner

• Sett en liten mengde potting jord i bunnen av bollen. Ikke Fjern julestjerne fra sin pott ennå. Bare øse ut noen av jorda med hendene.

• Sikre julestjerne anlegget midt i verden. Eventuelt spritz jord med vann flasken å hjelpe holde anlegget på plass. Julestjerne passer helt i glass verden, så velge både anlegget og din beholder tilsvarende. Julestjerne skal være midt i verden, men jord bør være stablet på en skrå slik at det er mer jord mot "tilbake" i terrarium på siden vendt fra blomsten.

• Plant flere av ivy rot stilkene mot "foran" av bollen. Du kan bryte etterfølgende eføy rundt julestjerne anlegget, men skjule ikke blomstring. Siden eføy ikke opprinnelig vokser på julestjerne, vil det ikke vondt anlegget.

• Fest en lengde på rød fløyel bånd rundt foten av terrarium. Bruk varme limpistolen og en tynn linje med lim på baksiden av båndet. Hvis du vil, så du kan også feste en bue laget av samme båndet foran eller på siden av terrarium, men mye dekorasjon vil skjule og avlede fra den naturlige skjønnheten av ditt.

• Spray terrarium lett med vann om en gang om dagen. Overvåke anlegget og graden av jord fuktighet. Potting jord skal fuktig, men ikke gjørmete eller moldy. Din terrarium skal vare gjennom høytiden, og så du kan plante din julestjerne utenfor hvis du ønsker.

Tips og advarsler

  • Gjør ikke plante din ivy stammer utenfor hvis du vil starte klatringen trær, vegger eller andre strukturer i nærheten. Ivy kan kvele trær og føre dem til å svekke og selv faller over tid.