Hva er behandlingene for Demodectic Mange inne hundene?

October 28

Hva er behandlingene for Demodectic Mange inne hundene?

Demodectic mange skyldes en overflod av demonstrasjon midd, som vanligvis finnes på huden til både hundene og Human. Høyst hundene tolerere midd uten problem, men hvis Hundens immunsystem er svekket på noen måte, midd vil blomstre og føre til kløe, håravfall og skorpedannelse. Demonstrasjon mites er overført fra en mor hunden til henne dukke gjennom direkte kontakt og infeksjonen kan lokalisert eller generalisert. En predisposisjon for generalisert Skabb er tanke å bli arvelig, og disse hundene burde ikke bli brukt for formering. Det er mange behandlingstilbud for begge former for demodectic mange.

Goodwinol salve

Goodwinol salve er en 1 prosent rotenon forberedelse som er vanligvis foreskrevet for aktuell bruk på lokaliserte demodectic skabb. Den har insecticidal eiendommer, og daglig bruk kan kontrollere spredning av midd mens infeksjonen dør gradvis eget ansvar. Goodwinol brukes én eller to ganger per dag direkte til det berørte området. Hunden skal hindres licking eller gni medisinering av, som langvarig kontakt kreves for behandling.

Benzoyl Peroxide

Det er mange sjampo og gelé som inneholder benzoyl peroxide, som kan kontrollere sekundære hudinfeksjoner forårsaket av lokaliserte demodectic skabb. Benzoyl peroxide antibakterielle egenskaper Fjern infiserte området av bakterier, redusere infeksjon og hemmer vekst og reproduksjon av mites.

Ivermectin

Ivermectin er den mest effektive behandlingen for generalisert demodectic skabb. En anti-parasitic injiserbare væske, Ivermectin krever daglig eller hver-annen-dag dosering for å være effektiv mot demonstrasjon skjerv. Den arbeider systemisk, er det en veldig liten sjanse at hunden kunne ha en alvorlig allergisk reaksjon på Ivermectin. Reaksjoner er vanligvis observert i Kullminen, shelties, Australian shepherds, English sheepdogs og andre herding arter.

Mitaban Dips

Mitaban inneholder Amitraz, en organophosphate plantevernmidler som er effektiv mot demonstrasjon mites og behandling av valg for hundene med generalisert demodicosis som kan være følsomme for Ivermectin. Kjæledyr må barberes for å tillate dukkert fullstendig kontakt med huden og dip må air-dry på hunden. De fleste tilfeller krever opptil 14 dips, to uker fra hverandre, og noen hunder kan utvikle kvalme eller apati hvis de er spesielt følsomme for stoffet.

Nærjager

Nærjager er en månedlig heartworm preventative som inneholder milbemycin oxime. Veterinærer har funnet at en daglig dose månedene kan effektivt behandle generalisert demonstrasjon skabb, selv om behandlingen kan være svært dyrt. Nærjager har vist seg trygt for alle hunder, og kan være det eneste alternativet for en hund med generalisert demodicosis som er følsomme for både Ivermectin og Mitaban.