Hvordan du planlegger en enkel bryllupsfeiring

June 11

Når du har angitt datoen og planlagt bryllupsseremonien, kan du begynne å planlegge resepsjonen. Seremonien er en alvorlig utveksling av løfter, men resepsjonen er muligheten for paret å feire sitt ekteskap med familie og venner. Det virker hver gang du ser et bryllup i en film eller TV, er det over-the-top og breddfylt av små detaljer. Det er mulig å planlegge en enkel bryllupsfeiring som er moro for deg og dine gjester uten å bruke en formue.

Instruksjoner

• Sett et budsjett for bryllupsfeiring. Det er viktig å vite hvor mye du er dyktige og villig til å bruke før du begynne å planlegge. Deretter bestemme hvor mange du vil ha på mottaket. Budsjettet og hvor mange vil hjelpe avgjøre hvor mottaket avholdes.

• Se etter et sted å holde mottaket. Noen seremoni nettsteder kan brukes som mottak nettsteder, så kan du se alternativet først. Hvis ikke, forskning resepsjonen haller, restauranter og andre steder - har mange sine egne nettsteder. Få et pristilbud online eller over telefon og spørre hvor mange gjester de rommer. Når du har redusert alternativene, besøke stedene du er interessert i å se hvilken du liker best og passe innenfor budsjettet.

• Bestemme en catering Tilvalg - dette vil variere, avhengig av om du har en morgen, ettermiddag og kveld bryllup. Noen mottak nettsteder lar deg få i din egen mat og drikke som kutter ned på kostnader - spesielt hvis familie og venner hjelpe ut. Andre krever at du velge en leverandør fra listen deres leverandører; restauranter vil nesten helt sikkert kreve bruk deres bevertning. Snakke med noen restauranter og catering om alternativer som passer ditt budsjett, og gå med en som fungerer best for deg.

• Bestemme underholdning. DJ og live band er to populære alternativer for bryllup. Du kan imidlertid lage spillelister forhånd og koble din egen MP3-spiller til en lyd system for å forenkle ting og spare penger.

• Finne et bakeri som kan gjøre din bryllup kake, hvis caterer eller restaurant gir ikke en og du ikke har en venn som kan gjøre det. Har bilder av ideer du vil for din kake så din baker har en visuell av hva du ønsker.

• Bestemmer hva slags dekorasjoner du vil på mottaket. Noen steder har allerede duker og lys for bruk, men andre vil ikke. Hvis du vil blomster centerpieces på hvert bord, trenger du å snakke med en blomsterhandler om kostnadene. Du kan spare penger ved å lage centerpieces selv i forkant av tid og har noen satt dem på den store dagen.